ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ανακοίνωσε Σεμέδο η Μπαρτσελόνα

Ανακοίνωσε Σεμέδο η Μπαρτσελόνα

Ο Νέλσον Σεμέδο υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα, με στόχο να διώξει το... φάντασμα του Ντάνι Άλβες από το δεξί άκρο της άμυνας. Υπέγραψε κι ο Ντεουλοφέου.

Ο Νέλσον Σεμέδο αποτελεί κι επίσημα παίκτη της Μπαρτσελόνα. Ο δεξιός μπακ αποκτήθηκε ως διάδοχος του Ντάνι Άλβες και γι' αυτό οι Καταλανοί κατέβαλαν 30.000.000 ευρώ στην Μπενφίκα και υπάρχουν ακόμα 5.000.000 ευρώ ως μπόνους.

Ο 23χρονος Πορτογάλος είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις στους ανθρώπους των Καταλανών με την πορεία του στην πρώτη ομάδα των "αετών" τα τελευταία δύο χρόνια. Ο Σεμέδο προέρχεται από τις ακαδημίες της Σιντρένσε και το καλοκαίρι του 2012 πήγε στη δεύτερη ομάδα της Μπενφίκα. Εκεί έπαιξε δύο χρόνια και έναν χρόνο ως δανεικός στη Φάτιμα.

Το καλοκαίρι του 2015 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, με την οποία πρόπερσι είχε 12 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πέρυσι 31. Το καλοκαίρι του 2017 βρέθηκε στη Ρωσία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, ενώ συνολικά έχει φορέσει έξι φορές τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.

Ανακοίνωσε Σεμέδο η Μπαρτσελόνα

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΙ Ο ΝΤΕΟΥΛΟΦΕΟΥ

Η Μπαρτσελόνα είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Ζεράρ Ντεουλοφέου, ωστόσο το τυπικό σκέλος της επιστροφής δεν είχε ολοκληρωθεί. Αυτό συνέβη την Παρασκευή, με τον Καταλανό εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο ετών με τον σύλλογο.

Οι κυπελλούχοι Ισπανίας ενεργοποίησαν την επιλογή αγοράς του 23χρονου από την Έβερτον έναντι 12.000.000 ευρώ, ρήτρα που είχε τοποθετηθεί το καλοκαίρι του 2015, όταν οι Άγγλοι τον αγόρασαν για 6.000.000 ευρώ.

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ