ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αμπιντάλ: "Ελπίζω να έρθει στη Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά"

Αμπιντάλ: "Ελπίζω να έρθει στη Μπαρτσελόνα ο Πογκμπά"

Την επιθυμία του να δει τον συμπατριώτη του Πολ Πογκμπά να ντύνεται στα μπλαουγκράνα εξέφρασε ο Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος πήρε θέση και για την περίπτωση απόκτησης του Αρντά Τουράν από τη Μπαρτσελόνα.

Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση του Πολ Πογκμπά βρίσκεται πλέον η Μπαρτσελόνα, με τους ανθρώπους της να έχουν συνάντηση με τους ομολόγους τους της Γιουβέντους και να συμφωνούν να μην πουληθεί φέτος ο παίκτης και να έχουν το καλοκαίρι του 2016 τον πρώτο λόγο στις διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του.

Μετά από αυτή την ευχάριστη εξέλιξη ο υποψήφιος νέος τεχνικός διευθυντής των Καταλανών Ερίκ Αμπιντάλ (θα πάρει το πόστο αν ο Τζουάν Λαπόρτα εκλεγεί πρόεδρος της "Μπάρτσα" στις εκλογές του συλλόγου στις 18 Ιουλίου) ρωτήθηκε για τον συμπατριώτη του και δεν έκρυψε την επιθυμία του για την έλευσή του στο "Camp Nou".

"Θα ήταν σπουδαίο να τον έχουμε στην ομάδα μας. Έχω μακροχρόνια σχέση μαζί του, του στέλνω μηνύματα, δουλεύουμε πάνω σε πλάνα και ιδέες. Εάν νικήσει ο Τζουάν θα κάνουμε την κίνηση.

Juventus' Paul Pogba looks on during their Italian Serie A soccer match against Livorno at the Armando Picchi stadium in Livorno November 24, 2013.  REUTERS/Giampiero Sposito (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) 
Picture Supplied by Action Images
Juventus' Paul Pogba looks on during their Italian Serie A soccer match against Livorno at the Armando Picchi stadium in Livorno November 24, 2013. REUTERS/Giampiero Sposito (ITALY - Tags: SPORT SOCCER) Picture Supplied by Action Images ACTION IMAGES / REUTERS

Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ότι δεν μπορεί να παίξει μέχρι το 2016 αλλά ελπίζω να έρθει ο Πογκμπά. Τα μηνύματα δεν είναι μόνο για το ποδόσφαιρο αλλά για να ξέρω πώς είναι. Όλοι οι παίκτες θέλουν να νικούν και η Μπαρτσελόνα μόλις κατέκτησε το τρεμπλ", τόνισε ο Αμπιντάλ, ενώ για την περίπτωση απόκτησης του Αρντά Τουράν σημείωσε:

"Ο Αρντά είναι καλός παίκτης, σημαντικός για την ομάδα του, δεν ξέρω όμως αν θα μπορούσε να προσαρμοστεί στη Μπάρτσα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ