ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άλβες: "Ευχαριστώ για την μπανάνα"!

Άλβες: "Ευχαριστώ για την μπανάνα"!
Άλβες

Ο Ντάνι Άλβες ευχαρίστησε τον οπαδό που του πέταξε την μπανάνα, λέγοντας πως πήρε δυνάμεις για να κάνει μία από τις τελευταίες του κούρσες που οδήγησαν σε γκολ. Δείτε την αντίδραση του Νεϊμάρ.

Το μυαλό των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα βρισκόταν στον αδικοχαμένο Τίτο Βιλανόβα, το σώμα, όμως, πατούσε στο γρασίδι του "Μαδριγάλ".

Από ένα σημείο και μετά οι παίκτες άρχισαν να μαζεύουν τις σκέψεις τους, με σκοπό να αντιδράσουν στα δυο γκολ της Βιγιαρεάλ που αν οδηγούσαν σε ήττα θα σήμαινε και το τέλος για το κυνήγι του τίτλου.

Η Μπαρτσελόνα τελικά έκανε την ανατροπή και από 2-0 που έχανε το γύρισε σε 3-2. Ένα γεγονός, ωστόσο, επισκίασε το παιχνίδι και αφορά την κίνηση ενός ανόητου οπαδού να πετάξει μία μπανάνα στον Ντάνι Άλβες.

Ο Βραζιλιάνος με αρκετή δόση χιούμορ την πήρε στα χέρια του και την έφαγε στα γρήγορα! Αργότερα ο Άλβες ευχαρίστησε τον οπαδό. Γιατί το έκανε;

"Δεν ξέρω ποιος την πέταξε, αλλά τον ευχαριστώ. Το ποτάσιο που περιέχει μου έδωσε δύναμη να κάνω δυο ακόμα κούρσες, η μία εκ των οποίων οδήγησε σε γκολ", ήταν η ατάκα του 31άχρονου άσου.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: "Είμαι έντεκα χρόνια στην Ισπανία και κάθε φορά γελάω με αυτούς τους ανόητους".

Το μήνυμα του Νεϊμάρ

Αργότερα ο νεαρός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον γιο του. Ο Νεϊμάρ κρατάει μία αληθινή μπανάνα και γελάει, ενώ ο μπόμπιρας κρατά μία λούτρινη.

Μάλιστα ζητά από τους φιλάθλους να κάνουν το ίδιο με σκοπό να διακωμωδήσουν την κατάσταση.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ