ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άλβες: "Ποδοσφαιρικός Αϊνστάιν ο Γκουαρδιόλα"

Josep Guardiola - Dani Alves / FC Barcelona (Barca) - Real Madrid CF. Supercopa de Espana 2011.  PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxONLY

Josep Guardiola Dani Alves FC Barcelona Barca Real Madrid CF Supercopa de Espana 2011 PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxONLY
Josep Guardiola - Dani Alves / FC Barcelona (Barca) - Real Madrid CF. Supercopa de Espana 2011. PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxONLY Josep Guardiola Dani Alves FC Barcelona Barca Real Madrid CF Supercopa de Espana 2011 PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxONLY IMAGO/CORDON PRESS/MIGUELEZ SPORTS

Σίγουρος ότι ο Πεπ Γκουαρδιολα θα πετύχει στη Μάντσεστερ Σίτι εμφανίστηκε ο Ντάνι Άλβες, τονίζοντας ωστόσο ότι θα χρειαστεί να κάνει μεταγραφές για το Champions League.

O Ντάνι Άλβες πέρασε τέσσερα χρόνια στη Μπαρτσελόνα μαζί με τον Πεπ Γκουαρδιόλα κατακτώντας σε αυτό το διάστημα 3 πρωταθλήματα Ισπανίας και 2 Champions League και μόνο καλά λόγια έχει να πει για τον πρώην προπονητή του στους "μπλαουγκράνα".

"Το μυστικό του είναι ότι σε κάνει να δεις τα πράγματα διαφορετικά. Είναι ποδοσφαιρικός Αϊνστάιν", δήλωσε αρχικά στους "Times" αναφορικά με τη συνεργασία του Γκουαδιόλα με τη Μάντσεστερ Σίτι που θα ξεκινήσει από την 1η Ιουλίου, και συνέχισε:

"Για αυτόν είναι αλλαγή και είναι κάτι που του αρέσει. Ο Γκουαρδιολα του αρέσει να πηγαίνει σε μέρη όπου να μπορεί να φέρει επανάσταση. Είμαι σίγουρος ότι θα πετύχει επειδή είναι τρελός με το ποδόσφαιρο.

Θα θέλει τα πράγματα να γίνονται όπως τα ζητάει και όταν πηγαίνει σε μέρος που του επιτρέπεται αυτό -επειδή στην Αγγλία υπάρχει σεβασμός στον προπονητή- θα είναι κάτι το ιδανικό για εκείνον".

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος φουλ-μπακ διευκρίνισε πως δεν φτάνει μόνο ο Γκουαρδιόλα για να δώσει στη Μάντσεστερ Σίτι το... κάτι παραπάνω στην Ευρώπη και πως μόνο αν βρει τους κατάλληλους παίκτες θα μπορέσει να φτιάξει την ομάδα που επιθυμεί.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ