ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άλβες: "Ο Μέσι μου είπε ότι δεν θα έβρισκα καλύτερο μέρος από τη Μπαρτσελόνα"

Άλβες: "Ο Μέσι μου είπε ότι δεν θα έβρισκα καλύτερο μέρος από τη Μπαρτσελόνα"

Ο Ντάνι Άλβες αποκάλυψε τους λόγους που τον έκαναν να μη φύγει από τη Βαρκελώνη, τονίζοντας πως το οικονομικό δεν έπαιξε ποτέ ρόλο στην τελική του απόφαση.

Οι φήμες έκαναν λόγο για βέβαιη αποχώρησή του στο φινάλε της σεζόν όμως Ντάνι Άλβες και Μπαρτσελόνα έκαναν από κοινού την... έκπληξη και έδωσαν τα χέρια για να συνεχίσουν να πορεύονται μαζί μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Μία ημέρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Βραζιλιάνος δεξιός φουλ-μπακ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου και μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν να πει το "si" στην πρόταση των "μπλαουγκράνα": "Όπως έχω πει πάντα, εγώ κάθομαι στα μέρα που αισθάνομαι ότι με αγαπούν.

Σε συγκεκριμένες στιγμές είχα τις αμφιβολίες μου αλλά μερικές ημέρες πριν η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου με έκανε να καταλάβω ότι μου έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Η καρδιά μου έλεγε να συνεχίσω εδώ, έχω πάρα πολλά να προσφέρω και με τον καιρό προστέθηκαν μία σειρά από θετικούς παράγοντες που με έκαναν να πάρω αυτή την απόφαση.

Άλβες: "Ο Μέσι μου είπε ότι δεν θα έβρισκα καλύτερο μέρος από τη Μπαρτσελόνα"

Όπως είπα, είχα μερικές αμφιβολίες, δεν αισθανόμουν τόσο καλά αλλά την ημέρα της γιορτής στο Camp Nou, συμπαίκτες και κόσμος με έκαναν να αλλάξω γνώμη", τόνισε μεταξύ άλλων με δηλώσεις του ο Βραζιλιάνος άσος και πρόσθεσε:

"Δεν ήταν ποτέ οικονομικό το θέμα, εάν ήταν έτσι δεν θα ήμουν εδώ. Ο Λουίς Ενρίκε; Ήταν σημαντικός, μου έδειχνε πάντα εμπιστοσύνη ακόμα και όταν ο κόσμος με αμφισβητούσε. Μερικούς μήνες πριν μου είπε "Ντάνι, μείνε για να διασκεδάσουμε" και στο τέλος έτσι ακριβώς έγινε.

Και ο Μέσι μου μίλησε, λέγοντάς μου ότι σε κανένα άλλο μέρος δεν θα ήμουν το ίδιο καλά όπως στη Μπαρτσελόνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ