ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άλβες: "Η Ρεάλ είναι εδώ για να... μας ενοχλεί"

Άλβες: "Η Ρεάλ είναι εδώ για να... μας ενοχλεί"

Ο Ντάνι Άλβες, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero", έχρισε τον Νεϊμάρ διάδοχο του Μέσι, ενώ μίλησε και για τη... σχέση του με τη Ρεάλ.

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Onda Cero", το βράδυ της Πέμπτης (4/2) και εκτός από το μέλλον του Νεϊμάρ, που αποτέλεσε κεντρικό θέμα συζήτησης, ο Βραζιλιάνος αμυντικός χρησιμοποίησε με ιδιαίτερο τρόπο τη σχέση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ.

Ο Ντάνι Άλβες ρωτήθηκε αν οι "μερένγκες" θα παρουσιαστούν πιο δυνατοί τώρα που ο Ζιντάν ανέλαβε τα ηνία της ομάδας: "Η Ρεάλ του Ζιντάν, του Μουρίνιο, του Αντσελότι, του Μπενίτεθ είναι εδώ για να μας ενοχλεί". Για νια εκφράσει αυτή την "ενόχληση" ο Βραζιλιάνος αμυντικός χρησιμοποίησε τη φράση "dando por culo", η οποία στα ελληνικά είναι υβριστική ενώ στην ισπανική "αργκό" χρησιμοποιείται για να υποδείξει την ενόχληση. Στην συνέχεια προσέθεσε: "Είναι μια ομάδα φτιαγμένη για να είναι ανταγωνιστική. Δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε".

Πριν από τη συγκεκριμένη ερώτηση, το θέμα συζήτησης ήταν ο Νεϊμαρ, για το αν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από την ομάδα: "Του είπα πως δεν πρέπει να φύγει, εδώ οι Βραζιλιάνοι συνδέονται με την ομάδα και μένουν στην ιστορία είτε παίξουν καλά είτε όχι. Αν η διοίκηση δεν του ανανεώσει το συμβόλαιο θα είναι τρελοί. Ο Νεϊμάρ θα διαδεχθεί τον Μέσι".

Όσο για την κριτική που δέχεται από τον Τύπο σχολίασε: "Είχα τις διαφωνίες μου με τους δημοσιογράφους και με "γ***νε" όταν δεν μιλάνε για ποδόσφαιρο. Για μένα αυτά που γράφουν είναι σκουπίδια, δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο. Γράφουν σκουπίδια για να πουλάνε περισσότερο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ