ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αλκάθερ, ο εκλεκτός της Μπαρτσελόνα!

Αλκάθερ, ο εκλεκτός της Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον παίκτη που θα πλαισιώσει τους Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ στην επίθεσή της και όλα δείχνουν πως κατέληξε στον Πάκο Αλκάθερ της Βαλένθια. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Μπαρτσελόνα έδωσε πρόσφατα 35.000.000 ευρώ στην Βαλένθια για να ενισχύσει τη μεσαία της γραμμή με τον Αντρέ Γκόμες, όμως φαίνεται πως οι πρωταθλητές Ισπανίας έχουν διάθεση να συνεχίσουν τα καλοκαιρινά τους ψώνια από τις "νυχτερίδες".

Αυτή τη φορά το νέο "χτύπημα" που επιδιώκουν να κάνουν αφορά τη γραμμή κρούσης, με τον Λουίς Ενρίκε να έχει εισηγηθεί εδώ και καιρό την απόκτηση ενός φορ για να πλαισιώσει την πανίσχυρη τριπλέτα "MSN" (Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ) και τους διοικούντες τον σύλλογο της Βαρκελώνης να έχουν εστιάσει τις προσπάθειές τους για να φέρουν στο "Camp Nou" τον Πάκο Αλκάθερ.

Όπως αποκαλύπτουν οι καταλανικές εφημερίδες "Mundo Deportivo" και "Sport" με σημερινά τους πρωτοσέλιδα, οι "μπλαουγκράνα" είναι αποφασισμένοι να προσφέρουν 30.000.000 ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 22χρονο Ισπανό διεθνή στράικερ και στο πλαίσιο αυτής της μεταγραφής φέρονται διατεθειμένοι να επιτρέψουν στους Μουνίρ Ελ Χανταντί και Σέρχι Σαμπέρ να κάνουν το αντίθετο δρομολόγιο.

Αλκάθερ, ο εκλεκτός της Μπαρτσελόνα!
Αλκάθερ, ο εκλεκτός της Μπαρτσελόνα!

Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως οι απαιτήσεις της Βαλένθια κυμαίνονται σε ύψος 50.000.000 ευρώ, ωστόσο εκτιμούν πως η συμφωνία ενδέχεται να κλείσει με αρκετό χαμηλότερο ποσό.

Σημειώνεται πως η Μπαρτσελόνα αναζητεί εδώ και καιρό παίκτη που θα αποτελέσει τον 4ο επιθετικό, με τις διαπραγματεύσεις με τους Γκαμεϊρό, Βιέτο, Γκαμπριέλ Ζέζους και Ζόνας να ναυαγούν λόγω της απροθυμίας των παικτών αυτών να μεταγραφούν στους Καταλανούς που θα είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής.

Τα 5 κορυφαία γκολ του Αλκάθερ τη σεζόν 2015-16:

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ