ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αγωνία για Σουάρες, χτύπησε στο γόνατο

Barcelona's Luis Suarez, left, vies for the ball with Real Madrid's Mateo Kovacic during the Spanish Super Cup second leg soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Aug. 16, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Luis Suarez, left, vies for the ball with Real Madrid's Mateo Kovacic during the Spanish Super Cup second leg soccer match between Real Madrid and Barcelona at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Aug. 16, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Λουίς Σουάρες χτύπησε στο γόνατο στον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θα ακολουθήσουν εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του, όπως αναφέρουν οι Καταλανοί.

Δεν έφτανε στην Μπαρτσελόνα η δεύτερη απανωτή ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες ( 2-0) που γιγάντωσε τον προβληματισμό και την εσωστρέφεια στις τάξεις της ομάδας, ήρθε και ο τραυματισμός του Λουίς Σουάρες στον αγώνα του "Σαντιάγο Μπερναμπέου", προκειμένου να δέσει το γλυκό.

Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός χτύπησε στο δεξί του γόνατο έπειτα από μια σύγκρουση που είχε με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Κέιλορ Νάβας, έδειξε να πονάει αρκετά και όπως ενημέρωσαν οι Καταλανοί, θα υποβληθεί σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Παράλληλα, ο Πικέ αποχώρησε με ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και αντικαταστάθηκε από τον Σεμέδο στις αρχές της επανάληψης. "Πονοκεφαλιάζει" ο Ερνέστο Βαλβέρδε, διότι ξεκινάει και το πρωτάθλημα.

AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ