ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Αγωγή της Σάντος για διαφθορά και απάτη!

Αγωγή της Σάντος για διαφθορά και απάτη!

Η DIS που είχε τα δικαιώματα του Νεϊμάρ ζητά με αγωγή χρήματα από Σάντος, Μπαρτσελόνα, των διοικούντων αυτών, του Βραζιλιάνου άσου και του πατέρα του για τη μεταγραφή. Πού εμπλέκονται οι "μπλαουγκράνα".

Τελειωμό δεν έχουν οι περιπέτειες όλων των εμπλεκόμενων στη μεταγραφή του Νεϊμάρ από τον Σάντος στην Μπαρτσελόνα. Η DIS, εταιρία που κατείχε τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου επιθετικού, προσέφυγε τα δικαστήρια κι έκανε αγωγή .

Στις 18 Ιουνίου, ο Δικαστής, Χοσέ ντε λα Μάτα, παρέλαβε την αγωγή της βραζιλιάνικης εταιρίας, DIS, κατά της Μπαρτσελόνα, του Ροσέλ, του Μπαρτομέου, της Σάντος, του Νεϊμάρ και του πατέρα του για απάτη και διαφθορά.

Η DIS είχε το 40% των δικαιωμάτων του παίκτη και θεωρεί ότι είχε εξαπατηθεί καθώς έλαβε για τη μεταγραφή το ποσό των 6.800.000 ευρώ. Αντί γι' αυτό το πόσο θα έπρεπε να λάβει πάνω από 34.000.000 ευρώ, δεδομένου ότι το κόστος της μεταγραφής του Νεϊμάρ από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα, ξεπέρασε τα 86.000.000 ευρώ.

Θεωρητικά η DIS θα έπρεπε να αξιώσει τα χρήματα από τη βραζιλιάνικη ομάδα, με την οποία είχε υπογράψει το συμβόλαιο για τα οικονομικά δικαιώματα του Νεϊμάρ. Αλλά Μπαρτσελόνα και Σάντος είχαν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποία εάν η DIS αξίωνε περισσότερα χρήματα από αυτά που είχε λάβει, Βραζιλιάνοι και Καταλανοί θα κάλυπταν εξ' ημισείας τη διαφορά (50%-50%).

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ