ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άγνωστες ιστορίες της ζωής του Ινιέστα

Άγνωστες ιστορίες της ζωής του Ινιέστα

Το "Παιχνίδι της Ζωής μου" είναι το νέο βιβλίο του Αντρές Ινιέστα, φέρνοντας στο φως της δημοσιότητας πολλές άγνωστες ιστορίες για τη ζωή και την καριέρα του.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Αντρές Ινιέστα, αποκαλύπτει στο βιβλίο του με τον τίτλο "Το Παιχνίδι της ζωής μου" άγνωστες ιστορίες του. Η χειρότερη ημέρα που έζησε από τότε που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, ο σεκιούριτι που δεν τον άφηνε να μπει στο γήπεδο της ομάδας του και η στιγμή που ένιωσε "άδειος".

"Ξέρω ότι φαίνεται παράξενο, αλλά σίγουρα η χειρότερη ημέρα της ζωής μου ήταν μια μέρα στη Μασία. Έτσι το ένιωσα τότε, έτσι το νιώθω και τώρα. Είχα την αίσθηση της εγκατάλειψης, του χαμού, σαν να είχαν τραβήξει κάτι από μέσα μου, πολύ βαθιά μέσα μου. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή", ανέφερε ο διεθνής Ισπανός μέσος.

Παράλληλα, θυμήθηκε την ημέρα που ο τότε τεχνικός των Καταλανών, Λορένθο Σέρα Φερέρ, τον κάλεσε για να κάνει προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Τότε, δεν ήξερε με ποιο τρόπο έπρεπε να μπει στο "Καμπ Νόου" και να περάσει από τους σεκιούριτι. Εκείνος που τον βοήθησε, ήταν ο Λουίς Ενρίκε, ο οποίος μίλησε στον σεκιούριτι και τον οδήγησε στα αποδυτήρια.

Επίσης δεν μπορεί να ξεχάσει και μια άσχημη στιγμή το καλοκαίρι του 2010: "Ξαφνικά άρχισα να μην αισθάνομαι καλά. Δεν ήξερα γιατί, αλλά μια μέρα ήμουν χάλια. Την επόμενη το ίδιο. Κι έτσι και τρίτη μέρα και δεν καλυτέρευα. Έκανα ένα σωρό εξετάσεις και όλες ήταν τέλειες.

Αλλά το σώμα και το μυαλό μου δεν με υπάκουαν. Τίποτα δεν προκαλεί μεγαλύτερη αγωνία από το να μην ξέρεις τι σου συμβαίνει. Μπορεί να έχει συμβεί και σε άλλους. Ο Αντρές που όλος ο κόσμος ήξερε, ήταν άδειος. Κι αυτό είναι πολύ σκληρό".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ