ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Αφήστε μας να πάρουμε στόπερ"

"Αφήστε μας να πάρουμε στόπερ"

Μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο Τόμας Βερμάλεν θα μείνει εκτός δράσης για 4-5 μήνες, η Μπαρτσελόνα ρώτησε τη FIFA αν μπορεί να πάρει αντικαταστάτη του, παρά την απαγόρευση που ισχύει.

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, η Μπαρτσελόνα απευθύνθηκε στη FIFA ζητώντας να προχωρήσει στην προσθήκη -παρά την απαγόρευση μεταγραφών που ισχύει - αντικαταστάτη του Τόμας Βερμάλεν, ο οποίος μετά το νέο τραυματισμό του και τη χειρουργική επέμβαση στην οποία θα υποβληθεί θα μείνει εκτός δράση για 4-5 μήνες.

Η Μπαρτσελόνα ζητά να εκμεταλλευτεί τη νομοθεσία της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας που αναφέρει ότι "εκτός από της επίσημες περιόδους μεταγραφών, μπορούν να εκδοθούν άδειες όταν ένας ποδοσφαιριστής είναι εκτός λόγω αρρώστιας ή τραυματισμού, έχοντας μία περίοδο αδράνειας ανωτέρα των πέντε μηνών.", αλλά αυτό περιπλέκεται μετά τη τιμωρία των "μπλαουγκράνα" από τη FIFA για την πραγματοποίηση μεταγραφών στις δύο επόμενες μεταγραφικές περιόδους, λόγω της "υπόθεσης Μασία".

Ο τελικός λόγος ανήκει στη FIFA, και σε περίπτωση που η απάντησή της είναι καταφατική ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να προέρχεται από το ισπανικό πρωτάθλημα ή να είναι ελεύθερος.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ