ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

6+1 μνηστήρες για τον Άλβες

6+1 μνηστήρες για τον Άλβες

Ο Λουίς Ενρίκε επιθυμεί να δει τον Ντάνι Άλβες για δύο ακόμη χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ωστόσο την ίδια στιγμή οι σειρήνες από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία ηχούν στα αυτιά του Βραζιλιάνου.

Από τον Ιούλιο του 2008 ο Ντάνι Άλβες είναι κάτοικος Βαρκελώνης και στο πέρασμα των χρόνων έχει κατακτήσει τα πάντα με τα "μπλαουγκράνα".

Από την περσινή κιόλας σεζόν είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις για πιθανή αποχώρηση του Βραζιλιάνου από την Μπαρτσελόνα, ωστόσο εκείνος παρέμεινε και φέτος κάνει μια ώριμη σεζόν.

Βοηθώντας τους Καταλανούς να βρίσκονται μέσα στην διεκδίκηση τριών τίτλων, φτάνοντας στα τελευταίο κομμάτι της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Το τρέχον συμβόλαιο του Άλβες με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τον Λουίς Ενρίκε να είναι αποφασισμένος όσον αφορά το μέλλον του 32χρονου μπακ στο "Camp Nou":

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Ντάνο Άλβες προκειμένου να τον πείσει να μείνει στην Βαρκελώνη.

Την ίδια στιγμή οι σειρήνες από Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ιταλία ηχούν στα αυτιά του Βραζιλιάνου. Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρτμουντ, Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Ίντερ μοιάζουν έτοιμες να κονταροχτυπηθούν για την υπογραφή του Ντάνι Άλβες, ο οποίος ετοιμάζεται για ένα καλοκαίρι όπου η μισή Ευρώπη τον θέλει.

Ο 32χρονος μπακ-χαφ έχει κατακτήσει τα πάντα με την Μπαρτσελόνα και ίσως θεωρεί πως χρειάζεται μια νέα πρόκληση στην καριέρα του. Θα τον πείσει ο Ενρίκε να παραμείνει "μπλαουγκράνα"; Και αν όχι, αυτόν τον Βραζιλιάνο ποια θα τον πάρει;

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ