ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ζήτησαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού οι οπαδοί του Ατρόμητου

Ζήτησαν τη νίκη επί του Ολυμπιακού οι οπαδοί του Ατρόμητου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περισσότεροι από 150 φίλοι του Ατρόμητου βρέθηκαν την Παρασκευή το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Περιστερίου και μίλησαν στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας ζητώντας να τα δώσουν όλα επί των "ερυθρόλευκων".

Το Σάββατο το βράδυ ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό θέλοντας να συνεχίσει το θετικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο.

Οι γηπεδούχοι θα έχουν στο πλευρό τους και την συμπαράσταση των φιλάθλων τους και μάλιστα περισσότεροι από 150 φίλοι του Ατρόμητου βρέθηκαν την Παρασκευή στην προπόνηση της ομάδας.

Πριν την έναρξη του προγράμματος μάλιστα το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν δίπλα στους οπαδούς της ομάδας και άκουσαν από τους οπαδούς να τους ζητούν τη νίκη λέγοντας μεταξύ άλλων:

"Μετά από ένα κακό ξεκίνημα τα έχετε πάει πολύ καλά συνεχίστε έτσι. Πάρτε τη νίκη για εσάς και τον κόσμο του Ατρόμητου. Δώστε τα όλα και νικήστε τον Ολυμπιακό, ματώστε τη φανέλα μάγκες, δώστε τα όλα. Ξέρουμε ότι μπορείτε να νικήσετε".

Στη συνέχεια μάλιστα φώναξαν συνθήματα υπέρ της ομάδας του Περιστερίου και εις βάρος του Ολυμπιακού.

Τα εισιτήρια για το Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Εν τω μεταξύ θα συνεχιστεί κανονικά το Σάββατο η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό από νωρίς το πρωί μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Περιστερίου αύριο (ημέρα του αγώνα)θα ξεκινήσει στις 10.00από τα εκδοτήρια της Θύρας 4.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και να προσέλθουν το ίδιο έγκαιρα στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για να αποφύγουν την αναμονή στις θύρες εισόδου.

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας να δίνουν τα ακριβή στοιχεία επειδή σε περίπτωση λάθους θα είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου λόγω συστήματος.

Το παιδικό εισιτήριο εκδίδεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2002 και άνω.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 15 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ, Θύρα 4: 15, ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ, Θύρα 7: 10 ευρώ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι σε λειτουργία η υπηρεσία « print@home» για την αγορά εισιτηρίου στις θύρες 2 (15 ευρώ), 3 (30 ευρώ), 4 (15 ευρώ).

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας εδώ http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ και εξασφαλίστε το εισιτήριο. Το τυπώνεις και έρχεσαι στο γήπεδο!

Όσοι φίλαθλοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω του print@homeπαρακαλούνται να διπλώσουν τα εισιτήρια τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT@HOME".

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ