ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Ζητά σύλληψη οπαδών του ο Ατρόμητος

Ζητά σύλληψη οπαδών του ο Ατρόμητος
Ατρόμητος, Σοφιανός, Δημητρόπουλος INTIME SPORTS

Αίτημα στις Αστυνομικές Αρχές για να εντοπιστούν αυτοί που έριξαν κροτίδες στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό έκανε η ΠΑΕ Ατρόμητος, ζητώντας να επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη. Αρκετές οι απουσίες για τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Αίτημα στις Αστυνομικές Αρχές να γίνει χρήση των ηλεκτρονικών καμερών του γηπέδου Περιστερίου για να εντοπιστεί εκείνος ή εκείνοι που προχώρησαν στη ρίψη δύο κροτίδων εντός του αγωνιστικού χώρου κατά την αναμέτρηση με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, και ως αποτέλεσμα είχε τις ισάριθμες (προσωρινές) διακοπές, κατέθεσε η ΠΑΕ Ατρόμητος ώστε να επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Η πρωτοβουλία αυτή, όπως ανέφερε η ΠΑΕ, αποτελεί προληπτικό μέτρο αφενός για την προστασία του γηπέδου Περιστερίου και αφετέρου για την αποφυγή τραυματισμού αθλητή από τη ρίψη τέτοιων αντικειμένων.

* Με αρκετές ελλείψεις ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (26/10) η μίνι προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα κυπέλλου με την Βέροια την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου (15.00) στο γήπεδο Περιστερίου. Κοντοές και Μπάλλας συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, ο Φυτανίδης (προσαγωγός) και ο Ούμπιντες (έσω πλάγιος) είναι τραυματίες, έκαναν θεραπεία και θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης τους. Ατομικά προπονήθηκε και ο Ναπολεόνι ενώ απουσίασε ο Θεολόγου που λόγω υψηλού πυρετού παρέμεινε σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σπανός: "Τελειώνετε με τους ανίκανους"

Με τον Μποτία κυρίαρχο στους αιθέρες, 2-1 ο Ολυμπιακός τον Ατρόμητο

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ