ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Στόιτσεφ στον Ατρόμητο

Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Στόιτσεφ στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο Μίλος Στόιτσεφ βρίσκεται από το μεσημέρι της Δευτέρας (10/8) στην Ελλάδα με σκοπό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ατρόμητο. Την Τρίτη (11/8) οι ανακοινώσεις.

Στην Αθήνα για να ολοκληρωθούν οι τελευταίες διαδικαστικές λεπτομέρειες βρίσκεται ο Μίλος Στόιτσεφ. Ο 28χρονος εξτρέμ ο οποίος αγωνιζόταν στην Σεράγεβο την οποία είχε αντιμετωπίσει πέρυσι η ομάδα του Περιστερίου ήρθε το μεσημέρι της Δευτέρας (10/8) στην χώρα μας και έχει ήδη μεταβεί στα γραφεία του Ατρόμητου ενώ θα περάσει και από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις.

Την Τρίτη αναμένεται να υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από πλευράς Ατρόμητου με τον Στόιτσεφ να αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. Ο Ατρόμητος τα βρήκε σε όλα με την Σεράγεβο και πλέον όταν ολοκληρωθούν και τα τυπικά θα τελειώσει και η μεταγραφή.

Να σημειώσουμε ότι ο Στόιτσεφ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια που έρχονται με την Φενέρ για το Europa League και μόνο αν η ομάδα του Περιστερίου κάνει το θαύμα και προκριθεί θα μπορέσει να παίξει στους ομίλους.

Υπογράφει και ανακοινώνεται ο Στόιτσεφ στον Ατρόμητο
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ