ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τρεις η προπόνηση του Ατρόμητου

Χωρίς τρεις η προπόνηση του Ατρόμητου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τραϊανός Δέλλας άρχισε την προετοιμασία του Ατρόμητου για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές. Θα μοιραστούν αρνιά στους άπορους την Παρασκευή.

Ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας δεν είχε την επιθυμητή κατάληξη για τον Ατρόμητο, όμως η ήττα από την ΑΕΚ με 1-0 είναι ένα σκορ που μπορεί να ανατραπεί στη ρεβάνς του Περιστερίου. Μία ημέρα μετά το παιχνίδι του "Σπύρος Λούης" (20/4), άρχισε η προετοιμασία της ομάδας για το δεύτερο ματς.

Αυτοί οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν από τον Τραϊανό Δέλλα, έκαναν αποθεραπεία και spa, ενώ θεραπεία και spaακολούθησαν οι Μπίτολο και Κοντοές. Ο πρώτος έχει δεχθεί κτύπημα στο μετατάρσιο και ο δεύτερος έχει κάκωση στην ποδοκνημική. Ακόμα, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Σουμπίνιο.

Οι υπόλοιποι παίκτες έλαβαν μέρος κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (21/4).Η προπόνηση της Παρασκευής (22/4) θα γίνει στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου.

Επίσκεψη στο κοινωνικό παντοπωλείο

Αμέσως μετά την προπόνηση της Παρασκευής (22/4), αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών θα επισκεφθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» και θα προσφέρουν αρνιά που θα διατεθούν στους άπορους συμπολίτες μας εν όψει του Πάσχα. Θα την αποτελούν οι Μπάλλας, Κούρος, Θεολόγου, Γροντής και Στόιτσεφ.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ