ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τους τρεις δανεικούς για την τρίτη θέση ο Ατρόμητος

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δίχως τον τραυματία Μανούσο και τους τρεις δανεικούς από τον ΠΑΟΚ (Ουάρντα, Γιαννούλης, Χατζηϊσαΐας) θα παραταχθεί το Σάββατο (31/3, 17.15) ο Ατρόμητος απέναντι στον Δικέφαλο, τον οποίο με νίκη προσπερνά και καταλαμβάνει την τρίτη θέση στη Super League.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (31/3, 17.15) για την 26η αγωνιστική της Super League. Με νίκη η ομάδα του Περιστερίου θα προσπεράσει τον Δικέφαλο του Βορρά, μετά την πρωτόδικη ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών που του επιβλήθηκε για όσα έγιναν στο παιχνίδι του με την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει 47 βαθμούς, ενώ με την αφαίρεση ο ΠΑΟΚ είναι στους 49. Οι "κυανόλευκοι" του Νταμίρ Κάναντι θα παραταχθούν χωρίς τους τρεις δανεικούς από τους Θεσσαλονικείς (Ουάρντα, Γιαννούλης, Χατζηϊσαΐας), αλλά και ασφαλώς τον Μανούσο που παραμένει τραυματίας.

Τη 18άδα απαρτίζουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Γιαννιώτης, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Ρισβάνης, Μάντσον, Ντιγκινί, Κυριακίδης, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγης και Λαζαρίδης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γευμάτισαν στο προπονητικό και αναχώρησαν με πούλμαν για το ξενοδοχείο. Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής (31/3) στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ