ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς τους δανεικούς και τον Γιαννιώτη ο Ατρόμητος

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την 18άδα του Ατρόμητου για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αφήνοντας εκτός τους Ουάρντα, Γιαννούλη και Χατζηισαϊα αλλά και τον Γιαννιώτη.

Ο Ατρόμητος έχει αρκετά δύσκολο έργο την Πέμπτη κόντρα στον ΠΑΟΚ ιδίως μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα ενώ ο Νταμίρ Κάναντι είναι υποχρεωμένος να έχει αρκετές απουσίες.

Αυτό γιατί ο Αυστριακός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τρεις δανεικούς ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ, τους Ουάρντα, Γιαννούλη και Χατζηισαία, που δεν έπαιξαν ούτε στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης εκτός έμεινε ο Γιαννιώτης που δεν έχει παίξει σε κανένα παιχνίδι Κυπέλλου και φυσικά ο τραυματίας Μανούσος. Αντίθετα ο έμπειρος τεχνικός συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον Κωτσόπουλο ο οποίος αναμένεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής.

Η 18άδα που επέλεξε ο Κάναντι αποτελείται από τους: Μίρκοβιτς, Κίναλη, Καρασαλίδη, Νάτσο, Κωτσόπουλο, Μπρούνο, Ούμπιντες, Σάκιτς, Κιβρακίδη, Βασιλακάκη, Ντάουντα, Ρισβάνη, Μάντσον, Ντιγκινί, Μπουσούλατζιτς, Στρούγγη, Κυριακίδη και Λαζαρίδη.

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ