ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Νάστο και Κιβρακίδη ο Ατρόμητος

Χωρίς Νάστο και Κιβρακίδη ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Λεβαδειακό με τον Νίκο Νιόπλια να αντιμετωπίζει δυο σημαντικά προβλήματα.

Χωρίς τον αρχηγό του, τον Βαγγέλη Νάστο, θα παραταχθεί στην Λιβαδειά κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας ο Ατρόμητος. Ο Νίκος Νιόπλιας είδε τους Νάστο και Κιβρακίδη να μην παίρνουν μέρος στο πρόγραμμα της Παρασκευής και να τίθενται εκτός μάχης για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για την ομάδα του Περιστερίου η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να περιμένει μια βαθμολογική απώλεια του ΠΑΣ που θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για να τον προσπεράσει στην βαθμολογία.

"Με προπόνηση στο αθλητικό κέντρο συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας εν όψει του αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Για μια ακόμη μέρα Νάστος και Κιβρακίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα κα θεραπεία. Οι υπόλοιποι παίκτες έλαβαν μέρος κανονικά.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο το μεσημέρι και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει για την πρωτεύουσα της Βοιωτίας".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ