ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Μπρίτο, αλλά με Παντελιάδη κόντρα στον Ηρακλή

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

O Ρικάρντο Σα Πίντο ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρομήτου για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή (05/03, 15:00), απ' την οποία απουσιάζει γι' ακόμα μία αναμέτρηση ο Εντουάρντο Μπρίτο που βρίσκεται εκτός πλάνων. Μέσα ο Σάκης Παντελιάδης.

Ο Ατρόμητος πραγματοποίησε την τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ηρακλή (05/03, 15:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ρικάρντο Σα Πίντο ανακοίνωσε την αποστολή για το ματς με τον "Γηραιό", απ' την οποία απουσιάζει ο Εντουάρντο Μπρίτο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για τρίτο σερί παιχνίδι. Αντίθετα, ο Σάκης Παντελίδης δίνει κανονικά το παρών, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Ηρακλή ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Παπαδόπουλος, Θεοδωράκης, Κιβρακίδης, Κοντοές, Κατράνης, Παντελιάδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ζησόπουλος, Μπάγκα, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Τόνσο, Κυριακίδης, Λημνιός, Λε Ταλέκ, Ντάουντα, Μανιάτης, Βασιλείου, Ντιγκινί.

Οι παίκτες που δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή (Μπρίτο, Νάτσος, Τσατσόπουλος, Γκουγκούδης) θα προπονηθούν το πρωί με τον γυμναστή αποκατάστασης Δημήτρη Μπογατσιώτη.

*Η πώληση των εισιτηρίων αύριο (Κυριακή) θα ξεκινήσει στις 10.00 από το εκδοτήριο της Θύρας 2. Από τις 13.00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια των θυρών 4 και 7.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ