ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Μπουσουλάτζιτς, Αντόνιο Ζούνιορ ο Ατρόμητος

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε τη προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Απόλλωνα Σμύρνης με τον Νταμίρ Κάναντι να μην έχει στη διάθεση του τους δυο νεοαποκτηθέντες Μπουσουλάτζιτς και Αντόνιο Ζούνιορ.

Τη πρώτη αποστολή του Ατρόμητου ενόψει της πρεμιέρας της ομάδας του Περιστερίου κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών ανακοίνωσε ο Νταμίρ Κάναντι. Ο τεχνικός των "κυανόλευκων" δεν έχει στη διάθεση του τους Αντόνιο Ζούνιορ και Μπουσουλάτζιτς ενώ άφησε εκτός αποστολής και τον Πλατέλλα που δεν υπολογίζεται.

Αντίθετα είναι στη διάθεση του τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του Περιστερίου και οι οποίοι αναμένεται να χρησιμοποιηθούν στην αναμέτρηση της Δευτέρας. Ο Αυστριακός πήρε μαζί του 18 ποδοσφαιριστές.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού πρώτου αγώνα της νέας χρονιάς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι (21.30) ανακοίνωσε ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι αμέσως μετά την σημερινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Θεοδωράκης, Μάντσον, Ντάουντα, Μπαστακός, Μενσά, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Ζησόπουλος, Ντιγκινί, Χατζηϊσαίας, Καρασαλίδης, Μανούσος, Νάτσος.

Η αποστολή αποσύρθηκε στο ξενοδοχείο".

Εκτός αποστολής ήταν οι: Πλατέλλας, Κίναλης, Αντόνιο Τζούνιορ, Στόιτσεφ, Μπουσουλάτζιτς, Τσατσόπουλος.

Επίσης με ανακοίνωση του ο Ατρόμητος έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για τον άδικο χαμό του νεαρού οπαδού του το μεσημέρι της Κυριακής στη Λιβαδειά.

"Η«οικογένεια» του Ατρόμητου εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του φιλάθλου του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά από τραγικό δυστύχημα. Τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του!". Ανέφερε η ανακοίνωση.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ