ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Κιβρακίδη, Γιαννιώτη ο Ατρόμητος κόντρα στον Αστέρα

ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Βιεϊρίνια, Κιβρακίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Νταμίρ Κάναντι δεν θα έχει στη διάθεση του για το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Αστέρα τους Κιβρακίδη, Γιαννιώτη ενώ εκτός έμεινε και ο Μανούσος.

Με δυο σημαντικές απουσίες θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα ο Ατρόμητος και να πάρει τη πρόκριση στους οκτώ του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Νταμίρ Κάναντι άφησε εκτός αποστολής τον Κιβρακίδη που είναι τραυματίας και τον Γιαννιώτη ώστε να παίξει ο Μίρκοβιτς ενώ εκτός ακόμα μεταξύ άλλων είναι οι Μανούσος, Μενσά και Ζησόπουλος. Μάλιστα αναφορικά με τον Μανούσο αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες ακόμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου του Ατρόμητου ανέφερε:

"Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής μας Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που θα ξεκινήσει στις 19.30.

Την αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Μανδάς, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Νάτσος, Κυριακίδης, Ουάρντα, Ούμπιντες, Μάντσον, Σάκιτς, Χατζηισαίας, Βασιλακάκης, Βασιλείου, Ντιγκινί, Στρούγγης, Ρισβάνης, Ντάουντα και Μπουσούλατζιτς".

Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images
Training session of Atromitos FC at Chania, Pelion on Jule 30, 2016. Photo by: Lazaros Koukorikos / Reporter Images REPORTER IMAGES
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ