ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Κεϊτά στην Λεωφόρο ο Ατρόμητος

Χωρίς Κεϊτά στην Λεωφόρο ο Ατρόμητος
Μπουμάλ, Κεϊτά, 580 ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τιμωρημένος Πολ Κεϊτά θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της Κυριακής στην Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρόμητο.

Ο Ατρόμητος έχει πάρει τον "αέρα" του Παναθηναϊκού καθώς τον απέκλεισε πρόσφατα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος αποσπώντας ένα θετικό αποτέλεσμα στην Λεωφόρο και ανάλογο αποτέλεσμα θα ψάξει και την Κυριακή στην αναμέτρηση του Απόστολος Νικολαϊδης.

Τεχνικό τιμ και παίκτες της ομάδας του Περιστερίου θέλουν να δώσουν συνέχεια στα τελευταία καλά αποτελέσματα ενώ μια νίκη υπό προϋποθέσεις θα τους φέρει και σε "τροχιά" πλέι οφ.

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν θα έχει στην διάθεση του τον Πολ Κεϊτά ο οποίος είναι τιμωρημένος και η συγκεκριμένη απουσία είναι και το μοναδικό πρόβλημα για τον νεαρό τεχνικό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Τραϊανός Δέλλας.

Την αποτελούν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Θεολόγου, Ουσέρο, Λημνιός, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Γροντής, Παπαδόπουλος, Λαζαρίδης, Σουμπίνιο, Μπίτολο, Φυτανίδης, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Μπάλλας.

Η αποστολή γευμάτισε μετά το τέλος της προπόνησης στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αμέσως μετά αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Ο τιμωρημένος Κεϊτά μαζί με τον Έμποου και τον Κούρο θα προπονηθούν αύριο το πρωί με τον γυμναστή Σωτήρη Ρούσση".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ