ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς και τον Κοντοέ ο Ατρόμητος στην Λιβαδειά

Χωρίς και τον Κοντοέ ο Ατρόμητος στην Λιβαδειά
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Νιόπλιας είδε την απουσία του Κοντέ να προστίθεται σε αυτές των Νάστου, Κιβρακίδη (τραυματίες) και Δημούτσου (τιμωρημένος) ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Με ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ο Ατρόμητος καθώς ο Νίκος Νιόπλιας είδε και τον Κοντόε να τίθεται εκτός μάχης. Ο αμυντικός της ομάδας του Περιστερίου έπαθε ένα λουμπάγκο στην προπόνηση της Πέμπτης το οποίο δεν το ξεπέρασε και έτσι δεν μπόρεσε να δηλώσει παρών.

Η απουσία του Κοντοέ ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Νάστου, Κιβρακίδη που είναι επίσης τραυματίες αλλά και του Δημούτσου που είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την αποστολή του αυριανού αγώνα στη Λιβαδειά ανακοίνωσε ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Νιόπλιας αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Αγκουαζί, Μαρσελίνιο, Ούμπιντες, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Καραμάνος, Παπάζογλου, Μπρίτο, Καράσκο, Κατσουράνης, Παπασπύρος.

Ο Κοντοές έπαθε λουμπάγκο στην προπόνηση της Πέμπτης και δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει. Έμεινε στην Αθήνα μαζί με τους Νάστο, Κιβρακίδη, Δημούτσο, Τσέναμο, Λημνιό.

Η αποστολή αναχώρησε μετά την προπόνηση για τη Λιβαδειά".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ