ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Γροντή, Ντιγκινί ο Ατρόμητος κόντρα στην Ξάνθη

Χωρίς Γροντή, Ντιγκινί ο Ατρόμητος κόντρα στην Ξάνθη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Κορακάκης ανακοίνωσε την αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την Ξάνθη (19:30, 03/10) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, με τους Νικολά Ντιγκινί και Δημήτρη Γροντή να μένουν εκτός για διαφορετικούς λόγους.

Χωρίς τους Δημήτρη Γροντή και Νικολά Ντιγκινί θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στον αγώνα με την Ξάνθη (03/10, 19:30) για την 6η αγωνιστική της Super League.

Ο Έλληνας μέσος έμεινε για δεύτερο σερί παιχνίδι εκτός για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, το οποίο σημαίνει πως ο Γιώργος Κορακάκης δεν τον υπολογίζει για βασική επιλογή, ενώ αντίθετα ο Ντιγκινί είναι τραυματίας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Την αποστολή του αγώνα της Δευτέρα στη Ξάνθη ανακοίνωσε ο προπονητής Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά το τέλος της σημερινής απογευματινής προπόνησης στο αθλητικό κέντρο.

Την αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Ν. Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κατράνης, Λαζαρίδης, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Δ. Παπαδόπουλος, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Μπάγκα, Μπρίτο, Βασιλείου, Φυτανίδης, Λημνιός, Ουμπίδες, Τόνσο, Κοντοές, Μπίτολο.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο στο αθλητικό κέντρο. Η αποστολή θα πάρει πρωϊνό και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για το "Ελ. Βενιζέλος", ενδιάμεσο σταθμό για το ταξίδι της προς τη Ξάνθη. Οι παίκτες που θα μείνουν στην Αθήνα θα προπονηθούν τη Δευτέρα το πρωί.

* Συνάντηση με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φιλάθλων Fentagin είχε χθες βράδυ ο πρόεδρος του Ατρόμητου κ. Γιώργος Σπανός στα γραφεία της ΠΑΕ. Διεξήχθη σε άριστο κλίμα και σε πνεύμα συνεργασίας. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάληψη πρωτοβουλιών από κοινού για τη μαζικότερη παρουσία των φιλάθλων ενώ ο κ. Σπανός ζήτησε από τους οργανωμένους να προστατεύουν το γήπεδο. Ομάδα και φίλαθλοι δεσμεύτηκαν για συχνότερη επικοινωνία για την επίλυση εκκρεμοτήτων.

*Ο Ατρόμητος Κ20 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει αύριο (Κυριακή) τη Ξάνθη στο Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων (12.30).

*Ο Υπεύθυνος του Δικτύου Σχολών Ατρόμητος Τόλης Αποστόλου βρίσκεται σήμερα στην Καστοριά στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ΑΟ Κάστωρ. Θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση και τους προπονητές για να ενημερωθεί για την πορεία της ακαδημίας ενώ θα μιλήσει στους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών.

*Η ΠΑΕ Ατρόμητος εύχεται καλή ανάρρωση και περαστικά στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή μας Καίσαρα Τσιριμιάγκο που υποβλήθηκε σε εγχείρηση καρδιάς.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ