ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς Γκαρσία και Στόιτσεφ στα Γιάννινα ο Ατρόμητος

Χωρίς Γκαρσία και Στόιτσεφ στα Γιάννινα ο Ατρόμητος
Πίτου Γκαρσία INTIME SPORTS

Δύσκολη αποστολή για τον Ατρόμητο την Τετάρτη (24/9) με τους παίκτες της ομάδας του Περιστερίου να ταξιδεύουν στα Γιάννινα για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ. Ο Γρηγορίου παίρνει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές ενώ η τελευταία προπόνηση θα γίνει στο Πανηπειρωτικό.

Χωρίς τον Πίτου Γκαρσία θα ταξιδέψει την Τρίτη το πρωί στα Γιάννινα η αποστολή του Ατρόμητου με τον Μιχάλη Γρηγορίου να ανακοινώνει από την Δευτέρα την αποστολή της ομάδας του Περιστερίου για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς η τελευταία προπόνηση των "μπλε" θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στο Πανηπειρωτικό.

Ο νεαρός τεχνικός πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές και πλην του Γκαρσία εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, ο Βούλγαρος στόπερ ο οποίος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Περιστερίου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Tην αποστολή του αγώνα της Τετάρτης με τον ΠΑΣ στα Ιωάννινα για την 4αγωνιστική του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.

Την αποτελούν οι κάτωθι δεκαεννέα (19) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Λημνιός, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί για τα Ιωάννινα και το απόγευμα θα κάνει προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Πανηπειρωτικού Σταδίου".

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να δει από τους παίκτες του να τα δίνουν όλα για να παίρνουν τη νίκη και να αφήσουν πίσω τους την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη την 3η αγωνιστική. Οι Περιστεριώτες μάλιστα είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να πάρουν ανάσες και είναι πανέτοιμοι για την αναμέτρηση της Τετάρτης.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ