ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Με Εμπόου ο Ατρόμητος κόντρα στη Φενέρ

Με Εμπόου ο Ατρόμητος κόντρα στη Φενέρ
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Με τον Πάπε Εμπόου θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στη σπουδαία αναμέτρηση της Πέμπτης (20/8, 21.00) με τη Φενέρμπαχτσε. Ενοχλήσεις, αλλά στην αποστολή ο Σενεγαλέζος. Ποιους 20 υπολογίζει ο Μιχάλης Γρηγορίου. Αυξημένη ζήτηση για ένα εισιτήριο. (PHOTOS).

Για το πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του προετοιμάζεται ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες υποδέχονται το βράδυ της Πέμπτης (20/8, 21.00) τη Φενέρμπαχτσε, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα για τα play off του Europa League. Οι Τούρκοι έρχονται πάνοπλοι και ο Μιχάλης Γρηγορίου καλείται να βρει λύσεις.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ Πάπε Εμπόου ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό στην προπόνηση της Δευτέρας (17/8) αλλά την Τρίτη (18/8) εμφάνισε βελτίωση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Έλληνας τεχνικός. Οι 20 που υπολογίζονται είναι οι εξής: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Έμποου, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το απόγευμα της Τετάρτης (19/8) στο αθλητικό κέντρο. Στις 18.15 ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου και ο ποδοσφαιριστής Στέφανο Ναπολεόνι θα παραχωρήσουν την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο γήπεδο Περιστερίου.

Όλα αυτά την ίδια ώρα που οι οπαδοί του Ατρόμητου έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμα της ΠΑΕ, προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση με τους Τούρκους.

Με Εμπόου ο Ατρόμητος κόντρα στη Φενέρ
Με Εμπόου ο Ατρόμητος κόντρα στη Φενέρ
TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ