ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Χτυπάει" ενδεκάδα ο Κιβρακίδης, η αποστολή του Ατρόμητου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΚ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Κιβρακίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Κυριάκος Κιβρακίδης δηλώνει παρών για το βασικό σχήμα του Ατρόμητου στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Πέμπτης (26/7, 20.45) με τη Ντινάμο Μπρεστ. Η αποστολή των "κυανόλευκων".

Το κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε τη Δευτέρα (23/7) στον Ατρόμητο ο Κυριάκος Κιβρακίδης. Αυτό σημαίνει ότι ο 26χρονος δεξιός μπακ υπολογίζεται για το βασικό σχήμα των Περιστεριωτών στον αγώνα της Πέμπτης (26/7, 20.45) με τη Ντινάμο Μπρεστ, για τον β' προκριματικό γύρο του Europa League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την πρώτη επίσημη αποστολή της χρονιάς. Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μίρκοβιτς, Μέγιερι, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Μπρούνο, Ούμπιδες, Κιβρακίδης, Μούγιακιτς, Κουλούρης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Γιαννούλης, Στρούγγης, Μανούσος, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς και Βασιλακάκης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής, οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» όπου θα διανυκτερεύσουν με σκοπό να πετάξουν νωρίς το πρωί της Τρίτης με προορισμό το Μίνσκ.Η ομάδα μας αναμένεται την Τρίτη να προπονηθεί και να διανυκτερεύσει στο Μίνσκ και την επόμενη μέρα να αναχωρήσει οδικώς για το Μπρέστ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ