ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χατζηισαΐας: "Όπως φαίνεται, τα καταφέρνουμε καλά"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αμυντικός του Ατρομήτου, Δημήτρης Χατζηισαϊας έπλεξε στον Sport24 Radio 103,3 το εγκώμιο του τεχνικού των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι.

Ο Ατρόμητος απολαμβάνει αήττητος μετά από οκτώ ματς τη μοναξιά της κορυφής στη Super League Σουρωτή, καθώς νίκησε την ΑΕΚ (0-1) στο ΟΑΚΑ και ο Δημήτρης Χατζηισαϊας μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Αλέξανδρο Τρίγκα μετά το "διπλό" των Περιστεριωτών στο ΟΑΚΑ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Για την πορεία του Ατρομήτου:" Έχουμε ξεκινήσει πάρα πολύ καλά. Είμαστε πολύ δεμένοι στην άμυνα και για αυτό δεχόμαστε με δυσκολία γκολ. Ο ένας παλεύει για τον άλλο σε κάθε παιχνίδι κι αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο".

Για τις εκτός έδρας νίκες επί του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ: "Ο προπονητής μας αναλύει το πλάνο του για αυτές τις ομάδες, το ακολουθούμε και, όπως φαίνεται, τα καταφέρνουμε καλά".

Για τη διαφορά της εικόνας του Ατρομήτου από τα φιλικά στα επίσημα: "Δεν πήγαμε καλά στα φιλικά παιχνίδια. Ο προπονητής δοκίμαζε πλάνο με τρεις στόπερ, αλλά στη συνέχεια αλλάξαμε το σύστημα και με τετράδα στην άμυνα τα πάμε πάρα πολύ καλά.

Χατζηισαΐας: "Όπως φαίνεται, τα καταφέρνουμε καλά"

Πλέον έχουμε μάθει ο ένας το παιχνίδι του άλλου, κλείνουμε καλά τους χώρους, έχουμε σωστές τοποθετήσεις και όλα αυτά φαίνονται στο γήπεδο".

Για το αν σκέφτονται την υπέρβαση, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Θα τα δίνουμε όλα σε κάθε ματς και από εκεί και πέρα θα δείξει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ