ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χατζηισαΐας: "Δεν βρήκα τον παίκτη του Ολυμπιακού"

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο αμυντικός του Ατρόμητου, Δημήτρης Χατζηισαΐας, μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, το πέναλτι στον Ζιλέ αλλά και

Για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και το πέναλτι που υπέδειξε ο Τζήλος πάνω στον Ζιλέ μίλησε ο αμυντικός του Ατρόμητου, Δημήτρης Χατζηισαΐας. Ο Έλληνας στόπερ σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Metropolis 95.5 FM υποστήριξε πως ο ίδιος δεν έκανε πέναλτι, σημείωσε πως ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από τον Ολυμπιακό ενώ αναφέρθηκε και στα συνθήματα εις βάρος του Ουάρντα.

Ο Χατζηισαΐας αναφέρθηκε και στην μάχη του τίτλου λέγοντας πως από τη στιγμή που ανήκει στον ΠΑΟΚ θα ήθελε να πάρει τον τίτλο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ενώ αναφορικά με το δικό του μέλλον σημείωσε πως το βλέπει είτε στον ΠΑΟΚ είτε στο εξωτερικό.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό:
«Κάναμε μια καλή εμφάνιση αλλά δεν μας βγήκε στο τέλος. Ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να ήμασταν με δύο γκολ διαφορά μπροστά από τον Ολυμπιακό. Ήμασταν πολύ καλύτεροι στο παιχνίδι αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το πέναλτι:
«Εγώ δεν βρήκα καν τον παίκτη. Δεν υπήρχε καν επαφή με το πόδι του αντιπάλου».

Για τη ρατσιστική επίθεση στον Ουάρντα:
«Ο Ουάρντα είναι ένας καλός παίκτης, είναι λίγο τρελός με την καλή έννοια. Του αρέσουν τα οπαδικά και έκανε μια κίνηση με το σήμα, έκανε μια ποδιά που οι φίλοι του Ολυμπιακού φώναξαν. Του αρέσουν πολύ αυτά. Έχει βοηθήσει πολύ τον Ατρόμητο εάν φτιάξει το μυαλό του τότε θα πάει πολύ ψηλά».

Για το εάν ο Ατρόμητος μπορεί να είναι ο ρυθμιστής του πρωταθλήματος:
«Το πιστεύω. Με αυτά που έχουμε δείξει σε όλο το πρωτάθλημα ότι είμαστε μια δυνατή ομάδα και δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι θα τα δώσουμε όλα».

Για το εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα:
«Ανήκω στον ΠΑΟΚ και εννοείται ότι θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ. Θα παιχτεί για το ποιος θα είναι καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ανεβασμένος, έχει μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Για το εάν μπορεί ο ΠΑΟΚ το νταμπλ:
«Ναι, εφικτό. Δύσκολο αλλά εφικτό. Πιστεύω ότι θα γίνει».

Για τα συναισθήματα του για την πορεία του ΠΑΟΚ:
«Θα ήθελα να είμαι στον ΠΑΟΚ αλλά δείχνω με το δικό μου τρόπο να δείξω ποιος είμαι. Θα ήθελα να παίξω στον ΠΑΟΚ αλλά θα δούμε γιατί με ενδιαφέρει και το εξωτερικό».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ