ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χάλασε του Κούρου στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας

Χάλασε του Κούρου στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τελευταία στιγμή χάλασε η μεταγραφή του Αλέξανδρου Κούρο στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας καθώς η ομάδα από την Βουλγαρία δεν είχε άδεια για να κάνει μεταγραφές.

Πολύ κοντά στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας βρέθηκε ο Αλέξανδρος Κούρος αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε την τελευταία στιγμή. Ο εκπρόσωπος του μπακ του Ατρόμητου βρέθηκε την Παρασκευή στην Βουλγαρία και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας όπου κατέληξαν σε συμφωνία και το μόνο που έμενε ήταν να ταξιδέψει ο παίκτης στην Σόφια για τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως η FIFAκοινοποίησε την απόφαση της στην ΤΣΣΚΑ, με την οποία δεν της επιτρέπει να κάνει μεταγραφές από το εξωτερικό ή να πουλήσει παίκτες στο εξωτερικό.

Και αυτό γιατί το 2015, λόγω χρεών, η ομάδα της Σόφιας δεν κατάφερε να πάρει αδειοδότηση από την αρμόδια ποδοσφαιρική αρχή της χώρας, με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί στην 3η κατηγορία του βουλγαρικού ποδοσφαίρου. Ωστόσο, η ΤΣΣΚΑ πήρε το ΑΦΜ της Λίτεξ (και αυτόματα επανήλθε στην πρώτη κατηγορία), αλλά η FIFAδεν έχει εγκρίνει για την ομάδα που προέκυψε την δημιουργία λογαριασμού στο διεθνές σύστημα μεταγραφών.

Για τον 23χρονο άσο είχε δείξει ενδιαφέρον και ο Άρης και δεν αποκλείεται μετά από αυτές τις εξελίξεις να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον και να υπάρξουν νέες συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ