ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

''Βλέπει'' Ζοάο Μέιρα ο Ατρόμητος

''Βλέπει'' Ζοάο Μέιρα ο Ατρόμητος

Ο 28χρονος Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, Ζοάο Μέιρα, έχει προταθεί κι εξετάζεται στον Ατρόμητο. Η οριστική απόφαση, θα ληφθεί μετά τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε, στην Κωνσταντινούπολη.

Αν και το μυαλό όλων των ανθρώπων του Ατρομήτου είναι στη ρεβάνς των play-offs του Europa League - την Πέμπτη στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε - οι σκέψεις για μεταγραφική ενίσχυση καραδοκούν στο μυαλό των ανθρώπων της ομάδας του Περιστερίου.

Μία από τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί, είναι του 28χρονου Πορτογάλου αμυντικού, Ζοάο Μέιρα, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Μπελενένσες. Ο γεννημένος στο Σετούμπαλ, Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την Κόβα ντε Πιεδάδ και το 2008 έγινε παίκτης της Μάφρα. Μετά από ένα πέρασμα από την Ατλέτικο Κλουμπ, έγινε το 2012 ποδοσφαιριστής της Μπελενένσες.

Με την ομάδα του Ρεστέλο είχε 2 γκολ, σε 79 συμμετοχές. Η τελική απόφαση για την απόκτηση ή μη του Ζοάο Μέιρα θα ληφθεί μετά τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, την Πέμπτη. Σε περίπτωση πρόκρισης θεωρείται σίγουρη, αλλά ακόμη και στη μη εκπλήρωση του καλού σεναρίου μπορεί οι Περιστεριώτες να προχωρήσουν στην απόκτηση του Πορτογάλου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ