ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το στερνό αντίο στον Τάκη Μιχαλέτο είπαν στον Ατρόμητο

Το στερνό αντίο στον Τάκη Μιχαλέτο είπαν στον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί στο νεκροταφείο της Καλλιθέας η κηδεία του Τάκη Μιχαλέτου μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

Μέσα σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα συγγενείς, στενοί συνεργάτες αλλά και φίλοι είπαν το στερνό αντίο στον Τάκη Μιχαλέτο ο οποίος κηδεύτηκε την Παρασκευή στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός και φυσικά μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά και αρκετοί παίκτες των τμημάτων υποδομής της ομάδας του Περιστερίου όπως φυσικά και αρκετοί άνθρωποι του ποδοσφαίρου.

Από σήμερα ο Τάκης μας ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι. Έφυγε για να πάει να βρει μια άλλη γειτονιά, την γειτονιά του Παραδείσου για να αναπαυτεί και από εκεί ψηλά να χαμολεγά και να χαίρεται όπως πάντα έκανε, όπως πάντα είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε.

Μέσα σε κλίμα οδύνης και βαθύτατης θλίψης, η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι μα και σύσσωμος ο Ατρόμητος αποχαιρετήσαμε τον αγαπημένο μας Τάκη Μιχαλέτο. Η Νεκρώσιμος Ακολουθία και η ταφή έγιναν στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Γιώργος Σπανός, μέλη του διοικητικού συμβουλίου και του ποδοσφαιρικού τμήματος, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων Κ20, Κ17, Κ15 και οι προπονητές τους, δεκάδες φίλοι του Τάκη από το χώρο του ποδοσφαίρου που είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου, εκπρόσωποι των φιλάθλων ήταν στο τελευταίο αντίο.

Ιδιαίτερη συγκινητική στιγμή, όταν το φέρετρο που σκέπαζε η σημαία του Ατρόμητου βγήκε από την εκκλησία και οι νέοι παίκτες των Υποδομών δημιούργησαν μια μεγάλη αλυσίδα για να περάσει ανάμεσα τους ο «ποδοσφαιρικός πατέρας» τους..

Επικήδειο εκφώνησε ο Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος Κάτια Κοξένογλου η οποία με τρεμάμενη φωνή και με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον Τάκη Μιχαλέτο εκ μέρους της ΠΑΕ Ατρόμητος πραγματικά συγκλονίζοντας.

Ο επικήδειος

«Βρίσκομαι στην πολύ δυσάρεστη θέση ως εκπρόσωπος της οικογένειας του Ατρόμητου να επωμιστώ το μεγάλο βάρος του αποχαιρετισμού ενός δικού μας και πολύ αγαπημένου μας ανθρώπου.

Ενός νέου ανθρώπου που πάλεψε με γενναιότητα μέχρι την τελευταία στιγμή, ενός υποδειγματικού οικογενειάρχη. Ενός ανθρώπου με ήθος, με αξιοπρέπεια, με σεβασμό για τον συνάνθρωπο, με αρετές. Ενός ανθρώπου πάντα χαμογελαστού και ας ανέβαινε πολλά χρόνια το δικό του Γολγοθά.

Αγαπημένε μας Τάκη Μιχαλέτο μέχρι χθες ήσουν κοντά μας, αγωνιούσες για την ομάδα όπως αγωνιούμε κι εμείς. Είχες τις ίδες ανησυχίες αλλά και τα ίδια όνειρα με όλους μας.

‘Ήσουν μάχιμος και ατρόμητος μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάνω στο κρεββάτι του πόνου εσύ ενδιαφερόσουν και νοιαζόσουν για την επόμενη μέρα του Ατρόμητου.

Η απώλεια σου αγαπημένε μας Τάκη αφήνει ένα πολύ βαρύ και δυσαναπλήρωτο κενό στην αγαπημένη σου γυναίκα Βιργινία, στα παιδιά σου Γιάννη και Κωνσταντίνα. Στους αδελφούς σου Μπάμπη και Πάρη που στάθηκαν δίπλα σου σαν βράχοι. Ο πόνος αγγίζει όλους μας, τον συναισθανόμαστε και σας συλληπούμαστε βαθύτατα.

Η απώλεια σου αγαπημένε μας Τάκη σημαδεύει συγχρόνως και τα εκατοντάδες παιδιά για τα οποία από κοινού με τους γονείς προσπάθησες για το καλύτερο με στόχο την εξέλιξη τους ως ποδοσφαιριστές, την διαπαιδαγώγηση τους, τη βελτίωση τους ως ανθρώπους. Εσύ ήσουν πάντα δίπλα τους για να επιβραβεύεις τη διαγωγή τους αλλά και να φέρνεις τα παιδιά στον ίσιο δρόμο όταν έβλεπες καμία…στραβοτιμονιά.

Στο ταξίδι χωρίς γυρισμό φεύγεις μόνος σου αγαπημένε μας Τάκη όμως να είσαι σίγουρος ότι αφήνεις πίσω σου μια μεγάλη παρακαθήκη με το έργο και το ρόλο ως Τεχνικός Διευθυντής Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος αλλά και ως Διευθυντή του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου που εσύ υπηρέτησες και υποστήριξες με εντιμότητα και δυναμισμό.

Αγαπημένε μας Τάκη εκφράζουμε τον απέραντο θαυμασμό και την ευγνομοσύνη για το γεγονός ότι στη σύντομη διαδρομή της ζωής σου, δεν παρέκκλινες ποτέ από τις αρχές σου και αποτελεις πρότυπο για όλους μας για τη δύναμη της ψυχής σου.

Ο Θεός να σε αναπαύσει αγαπημένε μας Τάκη και το κατάλυμα που θα σε δεχθεί σήμερα να είναι γαλήνιο και ελαφρύ».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ