ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το "ευχαριστώ" του Κατράνη στον Ατρόμητο

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξανδρος Κατράνης, με ανάρτηση στο facebook, ευχαρίστησε τον Ατρόμητο για τη συμβολή που είχε στην εξέλιξη της καριέρας του και κατ' επέκταση στη μεταγραφή του στη Σεντ Ετιέν.

Ο Αλέξανδρος Κατράνης βρίσκεται απ' τη Δευτέρα στη Γαλλία, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον είναι θέμα ωρών η επισημοποίηση της μεταγραφής του στη Σεντ Ετιέν.

Ο 19χρονος μπακ αποχωρεί, ύστερα από μία τετραετία απ' τον Ατρόμητο, ο οποίος θα "καρπωθεί" περίπου 800.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Ο νεαρός αμυντικός δεν ξέχασε τη σημαντική συμβολή που είχε οι Περιστεριώτες στην εξέλιξη της καριέρας του. Γι' αυτό το λόγο, τους ευχαρίστησε μέσω ανάρτησης στο facebook.

"Ένα μεγάλο ευχαριστώ και η τεράστια ευγνωμοσύνη που νιώθω είναι λίγα για την ομάδα του Ατρομήτου. Μετά από 4 χρόνια συνεχούς προσπάθειας ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω αυτή την μεγάλη οικογένεια, που πίστεψε σε εμένα και με μύησε στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Διοίκηση, προπονητές, συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο,γονείς και φίλοι με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια και τους ευχαριστώ ολόψυχα για αυτό! Δουλειά, πίστη, αφοσίωση και το ταξίδι συνεχίζεται...", αναφέρει το μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ