ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το απόλυτο για εννιά στον Ατρόμητο

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εννιά ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου έχουν αγωνιστεί σε όλα τα ματς της ομάδας του Περιστερίου από τη στιγμή που έχουν αποκτηθεί και έχουν συμβάλει τα μέγιστα για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Ο Ατρόμητος πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία μέχρι στιγμής στην Super League με την ομάδα του Περιστερίου να είναι αήττητη με πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες μετά από εννιά παιχνίδια.

Ο Νταμίρ Κάναντι όπως δείχνουν τα στατιστικά έχει βρει μια χημεία στην ενδεκάδα χρησιμοποιώντας στα περισσότερα παιχνίδια ένα βασικό κορμό και κάνοντας ελάχιστες αλλαγές από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Είναι χαρακτηριστικό ότι υπάρχουν έξι ποδοσφαιριστές που έχουν το απόλυτο μετρώντας εννιά στα εννιά ενώ υπάρχουν και τρεις που από τη στιγμή που έχουν αποκτηθεί έχουν και αυτοί το απόλυτο.

Στην πρώτη κατηγορία βρίσκονται οι Χατζηισαίας, Κυβρακίδης, Γιαννούλης, Ντιγκινί, Ουμπίδες και Βασιλακάκης που έχουν το εννιά στα εννιά ενώ οι δυο πρώτοι δεν έχουν χάσει λεπτό από τη φετινή Super League. Το απόλυτο σε συμμετοχές έχουν και οι Ρισβάνης, Ουάρντα και Γιαννιώτης.

Μόνο που οι τρεις τελευταίοι προστέθηκαν στο ρόστερ της ομάδας προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου και είναι λογικό να μην έχουν προλάβει να παίξουν σε όλα τα ματς του Ατρόμητου.

Φυσικά το γεγονός ότι ο Κάναντι έχει βρει τη χημεία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές του και χρησιμοποιεί κατά κόρον τους ίδιους και τους ίδιους έχει παίξει το ρόλο του ώστε ο Ατρόμητος να παρουσιάζει ένα σύνολο αρκετά καλό και συμπαγές που αποδίδει παιχνίδι με παιχνίδι όλο και καλύτερο ποδόσφαιρο.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ