ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Το αντίο του Νάστου στον Ατρόμητο

Το αντίο του Νάστου στον Ατρόμητο
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Νάστος αποχαιρέτισε τον Ατρόμητο με μια δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου δηλώνοντας συγκινημένος που φεύγει και χαρούμενος που η ομάδα του Περιστερίου έχει καθιερωθεί στις κορυφαίες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Βαγγέλης Νάστος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία των δυο πλευρών και από τη στιγμή που ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Σωκράτη Φυτανίδη η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να μην κάνει το ίδιο και με τον Νάστο. Η διοίκηση της ομάδας αποχαιρέτισε τον έμπειρο αμυντικό και τον ευχαρίστησε για τα όσα πρόσφερε ενώ του πρότεινε να επιστρέψει στο μέλλον στην ομάδα για να αναλάβει διοικητικό ή αγωνιστικό πόστο.

Από την πλευρά του ο Νάστος είπε το αντίο στον κόσμο του Ατρόμητου και την διοίκηση της ομάδας μέσω δηλώσεων του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

"Ποτέ δεν είναι εύκολο να αποχαιρετίσεις κάποιον που έχει προσφέρει πολλά!

Η ΠΑΕ Ατρόμητος και ο Βαγγέλης Νάστος έπειτα από έξι χρόνιααπόλυτα πετυχημένης συνεργασίας χωρίζουν τους δρόμουςτους καθώς ολοκληρώθηκε η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του.

Ο Βαγγέλης Νάστος ήρθε στον Ατρόμητο το καλοκαίρι του 2009 και αποχωρεί αφήνοντας πίσω του 132 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας (5 γκολ), 17 συμμετοχές στο κύπελλο Ελλάδας (κι έναν τελικό) και 3 συμμετοχές στο Γιουρόπα Λιγκ (1 γκολ στο Σαράγεβο). Αποτέλεσε υπόδειγμα επαγγελματία, αρχηγού και ξεχώριζε για το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του.

Η ομάδα μας σεβόμενη τη μεγάλη του προσφοράκατέθεσε στον Βαγγέλη Νάστο ανοικτή πρόταση για να αναλάβει είτε άμεσα, είτε στο μέλλον εφόσον συνεχίσει το ποδόσφαιρο, διοικητικό ή αγωνιστικό πόστο.

Σε δηλώσεις του στοatromitosfc.grο Βαγγέλης Νάστος τόνισε τα εξής:

«Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί έκλεισα κατά τον καλύτερο τρόπο ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ποδοσφαιρικής μου καριέρας. Είμαι όμως και χαρούμενος γιατί στα έξι αυτάυπέροχα χρόνια όλοι μαζί διοίκηση, παίκτες, φίλαθλοι «μεγαλώσαμε» τον Ατρόμητο και σήμερα είναι μία από τιςσημαντικότερες ελληνικές ομάδες.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα μαζί τους. Τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, το υπαλληλικό προσωπικό της ΠΑΕ. Ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Γιώργο Σπανό και τον τεχνικό διευθυντή κύριοΓιάννη Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και που συνεχίζουν να μου δείχνουν.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και για τους φιλάθλους μας που θα τους έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου. ΤουςFentaginαλλά και τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά γιατί στο πρόσωπό τους έβλεπα την αγάπη που νιώθουν για εμένα. Τους αγαπώ κι εγώ το ίδιο. Να συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα, με περισσότερη αφοσίωση και συσπείρωση γιατί ο Ατρόμητος το αξίζει και πρέπει κάθε χρόνο να γίνεται ολοένα και μεγαλύτερος».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ