ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τίμησε τον Λε Ταλέκ η λέσχη της Λίβερπουλ στην Αθήνα

Τίμησε τον Λε Ταλέκ η λέσχη της Λίβερπουλ στην Αθήνα
REPORTER IMAGES

Ο Άντονι Λε Ταλέκ βρέθηκε την Πέμπτη (10/3) το βράδυ στα γραφεία της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Λίβερπουλ και τιμήθηκε για την προσφορά του στους "κόκκινους".

Στην Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Λίβερπουλ βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (10/3) ο επιθετικός του Ατρόμητου Άντονι Λε Ταλέκ. Ο έμπειρος άσος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στους "κόκκινους" και οι οπαδοί της στην Ελλάδα θέλησαν να τον τιμήσουν για την παρουσία του στην Λίβερπουλ.

Ο Λε Ταλέκ έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τα μέλη της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων της Λίβερπουλ που τον τίμησαν για την προσφορά του στους "κόκκινους" από το 2003 μέχρι το 2008.

Ο επιθετικός του Ατρόμητου βρέθηκε στη λέσχη πριν από την έναρξη του αγώνα Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως επίσημος προσκεκλημένος και παρέλαβε την τιμητική πλακέτα από τον πρόεδρο ων φίλων της Λίβερπουλ Γιάννη Σκοτίδα που είπε τα εξής:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που έχουμε μαζί μας τον Άντονι και χαιρόμαστε που παίζει σε μια ελληνική ομάδα, τον Ατρόμητο. Σύνθημα μας είναι «μια φορά μέλος για πάντα μέλος». Ο Άντονι συνέδεσε το όνομα του με την πορεία της Λίβερπουλ για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005 και θα μας μείνει αξέχαστη η παρουσία του στον πρώτο προημιτελικό με τη Γιουβέντους. Του ευχόμαστε να μείνει πολλά χρόνια στην Ελλάδα».

Ο Γιάννης Σκοτίδας πρόσφερε στον Λε Ταλέκ μια φανέλα με το νούμερο «13» που φορούσε στη Λίβερπουλ ενώ ο παίκτης μας με την σειρά του πρόσφερε τη φανέλα που φοράει φέτος στον Ατρόμητο με το νούμερο «14».

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ