ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την Τρίτη ξεκαθαρίζει για Ούμπιντες

Την Τρίτη ξεκαθαρίζει για Ούμπιντες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούμπιντες ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Δευτέρας αλλά η συμμετοχή του ή μη στην αποστολή για το ματς με την Σαράγεβο θα αποφασιστεί μετά την τελευταία προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου στην Ελλάδα.

Η παρουσία ή μη του Ούμπιντες στην αποστολή του Ατρόμητου για το ματς του Europa League κόντρα στην Σαράγεβο είναι το μεγάλο ερωτηματικό το οποίο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει για τον Γιώργο Παράσχο. Ο έμπειρος μέσος της ομάδας του Περιστερίου ανέβασε ρυθμούς εκγύμνασης την Δευτέρα αλλά ακόμα δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα ακολουθήσει την αποστολή και θα είναι σε θέση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο ματς της Πέμπτης.

Όλα θα γίνουν γνωστά την Τρίτη το βράδυ και μετά την απογευματινή προπόνηση της ομάδας του Ατρόμητου ενώ η αναχώρηση του συλλόγου του Περιστερίου είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη στις 12.30π.μ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Αύριο το απόγευμα θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας επί ελληνικού εδάφους πριν από το ματς της Πέμπτης στη Βοσνία με την ΦΚ Σαράγεβο για τον Γ’ Προκριματικό Γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη το μεσημέρι στις 12.30 με πτήση τσάρτερ με προορισμό το Σαράγεβο.

Στην σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές. Ο Χαβιέρ Ούμπιντες ανέβασε ρυθμούς αλλά σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή του ή όχι στην αποστολή θα ξεκαθαρίσει αύριο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της ομάδας θα γίνει προπόνηση στο «Asim Ferhatovic Hase Stadion» το απόγευμα της Τετάρτης (19.30 τοπική ώρα, 20.30 ώρα Ελλάδας). Μισή ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη τύπου του προπονητή μας Γιώργου Παράσχου".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ