ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την Τρίτη (8/11) απολογείται ο Σπανός

Την Τρίτη (8/11) απολογείται ο Σπανός
Σπανός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Τρίτη (8/11) αναμένεται ο Γιώργος Σπανός να απολογηθεί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της ΕΠΟ, για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι.

Την Τρίτη (8/11) αναμένεται ο Γιώργος Σπανός να απολογηθεί ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της ΕΠΟ, για τα όσα έγιναν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι. Βαρύ είναι το κατηγορητήριο για τον πρόεδρο της ομάδας των Δυτικών Προαστίων για την συμπεριφορά του στους διαιτητές και ιδιαίτερα τον πρώτο επόπτη, τον οποίον φέρεται να απείλησε σύμφωνα με όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα. Ο Σπανός κινδυνεύει με πρόστιμο ύψους 20.000 ευρώ, απαγόρευση εισόδου από 1 ως 3 έτη στα γήπεδα, ακόμα και με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για τουλάχιστον τρεις μήνες.

"Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Τρίτη 08/11/2016 και ώρα 16:00) την παρακάτω ΠΑΕ:

ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γεώργιο Σπανό (Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ατρόμητος): "Σας γνωρίζουμε ότι επί της υπ’ αριθμ. πρωτ. 473/02-11-2016 κλήσεως της ομάδας σας και του Προέδρου του Διοικητικού σας Συμβουλίου και Διευθύνοντος Συμβούλου σας προς απολογία, δικάσιμος είχε ορισθεί η 04η-11-2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30, κατά την οποία η εκδίκαση της εν λόγω υποθέσεως ανεβλήθη. Με την παρούσα, δε, σας καλούμε εκ νέου προς απολογία στο ακροατήριο του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου, την 08η-11-2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 16:00".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ