ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Γκορμπούνοφ

Την Πέμπτη στην Αθήνα ο Γκορμπούνοφ

Από την Πέμπτη θα τεθεί στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα ο Γκορμπούνοφ ο οποίος είχε ζητήσει λίγες μέρες έξτρα άδεια για να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις στην πατρίδα του.

Την Πέμπτη (8/7) θα μπει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα ο Γκορμπούνοφ και θα ενσωματωθεί και πάλι στις προπονήσεις του Ατρόμητου. Ο γκολκίπερ από την Λευκορωσία είχε ζητήσει και είχε πάρει λίγες μέρες άδεια προκειμένου να διευθετήσει κάποιες υποθέσεις αλλά από την Πέμπτη θα τεθεί στην διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Από εκεί και πέρα το πρόγραμμα των προπονήσεων την Τρίτη περιελάμβανε πρόγραμμα πρωί και απόγευμα το οποίο και κύλησε χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε σήμερα για πέμπτη ημέρα η προετοιμασία της ομάδας μας. Το πρωί η προπόνηση έγινε στο Γκολφ της Γλυφάδας και το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο. Έλαβαν μέρος κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Ο Γκορμπούνοφ αναμένεται μέχρι αύριο να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις στη Λευκορωσία και την Πέμπτη θα πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ