ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θέλει πρόκριση και Στόιτσεφ ο Ατρόμητος

Θέλει πρόκριση και Στόιτσεφ ο Ατρόμητος
Στόιτσεφ INTIME SPORTS

Την ώρα που στον Ατρόμητο προετοιμάζονται για τη ρεβάνς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, οι συζητήσεις με τον 28χρονο Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό Μίλος Στόιτσεβ είναι προχωρημένες.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου εκτιμά ότι και έτσι να μείνει ο Ατρόμητος μέχρι τον Δεκέμβριο, δηλαδή χωρίς μεταγραφή, δεν θα υπάρξει κάποιο σοβαρό πρόβλημα στην αγωνιστική πορεία της ομάδας. Όμως το ενδεχόμενο να γίνει μια ακόμα προσθήκη δεν θα πρέπει να αποκλειστεί σε καμία περίπτωση.

Οι Περιστεριώτες, ενώ προετοιμάζονται για τη ρεβάνς της Πέμπτης (6/8) με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, είναι σε προχωρημένες επαφές με τον 28χρονο Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό, Μίλος Στόιτσεβ. Είναι γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου 1987 και αγωνίζεται στη Σαράγεβο, την ομάδα που πέρυσι απέκλεισε τους "κυανόλευκους" από τη συνέχεια του Europa League.

Ο Στόιτσεβ ήταν διεθνής με την Εθνική Κ21 του Μαυροβουνίου και έχει περάσει από αρκετές ομάδες, όπως τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά και τις Μπεζάνια, Βοϊβοντίνα, Μπόρατς, Κάνσας Σίτι, Ακζάικ, Λέοταρ και Ατιράου. Μάλιστα στο περσινό παιχνίδι του Περιστερίου, κατά το οποίο ο Ατρόμητος αποκλείστηκε, ο Στόιτσεβ ήταν από τους διακριθέντες.

Το ενδιαφέρον του Ατρόμητου είναι δεδομένο, ενώ υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ίσως να βρίσκεται έως και την Τετάρτη (5/8) στην Ελλάδα. Όλα, ωστόσο, θα ξεκαθαρίσουν μετά το ματς με τους Σουηδούς.

Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί πως ο αθλητικός διευθυντής της Σαράγεβο, Αμπντάλα Ιμπράκοβιτς, δήλωσε ότι η προσπάθεια του Ατρόμητου να αποκτήσει τον Στόιτσεβ έπεσε στο κενό. Αυτό δεν σημαίνει ότι η υπόθεση "ναυάγησε" οριστικά, αφού οι άνθρωποι της ομάδας των δυτικών προαστίων μπορεί να επανέλθουν.

"Οι φίλοι μας από τον Ατρόμητο έπραξαν πολύ σωστά και ήρθαν σε μας και μας έκαναν πρόταση, αλλά δεν ήταν ικανή αυτή τη στιγμή να μας πείσει να παραχωρήσουμε έναν παίκτη με την ποιότητα του Στόιτσεβ. Η διοίκηση του συλλόγου ευχαρίστησε για την πρόταση, αλλά στο τέλος αρνηθήκαμε" ανέφερε ο Ιμπράκοβιτς.

Χωρίς αλλαγές με ΑΪΚ

Το πιο πιθανό σενάριο ενόψει της ρεβάνς με την ΑΪΚ Στοκχόλμης, την Πέμπτη (6/8, 21.00), είναι ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου να μην προβεί σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Εκτός απροόπτου διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα δεν θα σημειωθούν. Στρατηγική, όμως, ίσως να μην ακολουθηθεί η ίδια. Αυτή τη φορά ο Ατρόμητος ίσως να παίξει πιο συγκρατημένα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα "ταμπουρωθούν" όλοι πίσω.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι της Σουηδίας, ο Ατρόμητος νίκησε με 3-1 και με σωστή τακτική μπορεί να επιτευχθεί η πρόκριση στα play off του Europa League. Στο πρόγραμμα της Δευτέρας (3/8) έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές δεδομένου ότι έχει ενσωματωθεί και ο Γκορμπούνοφ. Πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολουθεί πλέον ο Γιάννης Κοντοές ο οποίος ενδέχεται στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας να μπει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ