ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θέλει να μειώσει ο Ατρόμητος, χωρίς Κούρο - Γκαρσία

Θέλει να μειώσει ο Ατρόμητος, χωρίς Κούρο - Γκαρσία
Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Φυτανίδης, Κασάμι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την επιστροφή στις νίκες και τη μείωση της διαφοράς από τους προπορευόμενους θέλει ο Ατρόμητος, που φιλοξενεί τη Δευτέρα (29/2) τον Ηρακλή. Αποστολή χωρίς Κούρο και Πίτου Γκαρσία για τον Τραϊανό Δέλλα.

Την αποστολή του αγώνα με τον Ηρακλή που θα γίνει την Δευτέρα (29/2, 19.30) ανακοίνωσε ο προπονητής του Ατρόμητου, Τραϊανός Δέλλας. Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λημνιός, Ουσέρο, Λαζαρίδης, Ούμπιντες, Στόιτσεφ, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Ματέι, Μπάλλας, Μπρίτο, Θεολόγου, Μπίτολο Λε Ταλέκ, Φυτανίδης, Γροντής, Κειτά, Σουμπίνιο.

Η αποστολή γευμάτισε στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Κούρος και Γκαρσία που δεν μετέχουν για αγωνιστικούς λόγους και ο ανέτοιμος Έμποου θα προπονηθούν τη Δευτέρα υπό τις οδηγίες του γυμναστή Σωτήρη Ρούσση. Στην αποστολή επιστρέφει ο Σουμπίνιο. Με νίκη ο Ατρόμητος θα πάει στους 27 βαθμούς, αλλά θα μείνει στην 13η θέση.

Ανήμερα του αγώνα το γραφείο πώλησης εισιτηρίων (Θύρα 2) θα ξεκινήσει την πώληση από τις 11 το πρωί. Από τις 17.30 και μέχρι την έναρξη του αγώνα θα λειτουργήσουν επίσης τα εκδοτήρια στις Θύρες 4 και 7.

Γενική είσοδος 10 ευρώ στις Θύρες 2, 4 και 7. Στη Θύρα 5 η τιμή είναι 5 ευρώ και στη Θύρα 3 είναι 30 ευρώ. Για την αγορά εισιτηρίου απαραίτητη είναι η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ