ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Θέλει να δείξει αντίδραση ο Ατρόμητος

Θέλει να δείξει αντίδραση ο Ατρόμητος
Ατρόμητος INTIME SPORTS

Ο Ατρόμητος υποδέχεται την Κυριακή τον ΠΑΟΚ και ο Μιχάλης Γρηγορίου περιμένει να δει από τους παίκτες του ένα διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα παιχνίδια κόντρα σε Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα όπου οδήγησαν σε δυο διαδοχικές ήττες τους Περιστεριώτες.

Δυο συνεχόμενες ήττες μετράει ο Ατρόμητος και μάλιστα αυτή από τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας έφερε και μουρμούρα από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας του Περιστερίου, Γιώργο Σπανό. Τη Κυριακή οι Περιστεριώτες υποδέχονται τον ΠΑΟΚ σε ένα πολύ δύσκολο ματς και φυσικά καλούνται να δείξουν αντίδραση. Αν όχι αυτή να συνδυαστεί και με ένα θετικό αποτέλεσμα τουλάχιστον να παλέψουν το ματς μέχρι τέλος και να διεκδικήσουν ότι καλύτερο μπορούν. Άλλωστε άπαντες στον Ατρόμητο πιστεύουν ότι διαθέτουν ένα πολύ καλό ρόστερ που ακόμα όμως δεν έχει αποδώσει με βάση τις δυνατότητες του στο γήπεδο.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση του Σαββάτου, την τελευταία πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα και έτσι οι είκοσι που είχαν επιλεγεί από την Παρασκευή από τον Μιχάλη Γρηγορίου μετά το πέρας του προγράμματος αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αμέσως μετά οι είκοσι (20) παίκτες που συγκροτούν την αποστολή αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο. Διπλή προπόνηση έκανε και σήμερα ο Μπόρισλαφ Στόιτσεφ.

Την αποτελούν οι παρακάτω είκοσι (20) ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κιβρακίδης, Κούρος, Μπιτόλο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Μίλος Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Ούμπιντες, Θεολόγου, Λημνιός, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Κοντοές, Γκαρσία".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ