ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τέλος ο Στόιτσεφ από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Στόιτσεφ από τον Ατρόμητο
Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Ατρόμητος, Αμπέντ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο και αποτελεί παρελθόν. Χωρίς τον Πίτου Γκαρσία οι Περιστεριώτες για την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Παρελθόν αποτελεί για τον Ατρόμητο ο Μπόρισλαβ Στόιτσεφ. Ο Βούλγαρος στόπερ, σύμφωνα με πληροφορίες , έλυσε την Τρίτη (9/2) το συμβόλαιό του με την ομάδα του Περιστερίου. Ο 29χρονος αμυντικός έπαιξε σε 4 παιχνίδια (τρία στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο) και είναι σε αναζήτηση ομάδας.

Την Τετάρτη (10/2, 19,30) ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, στη ρεβάνς των προημιτελικών του κυπέλλου Ελλάδος. Ο Τραϊανός Δέλλας δεν υπολογίζει στον Πίτου Γκαρσία που είναι τραυματίας, ενώ άφησε εκτός και τους Κούρο - Θεολόγου.

Η 20άδα απαρτίζεται από τους εξής παίκτες: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές, Φυτανίδης, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Μίλος Στόιτσεφ, Κιβρακίδης, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Μπαστακός, Μπάλλας, Λημνιός, Γροντής, Παπαδόπουλος, Κειτά, Σουμπίνιο.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς τέρματα. Μετά την αρνητική πορεία στη Super League, ο Ατρόμητος θέλει την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου, ώστε τουλάχιστον να διακριθεί στον θεσμό αυτόν.

Επισημοποιήθηκε του Στόιτσεφ

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε ανακοίνωση λίγο αργότερα για το θέμα του Στόιτσεφ, αναφέροντας: " H ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον Μπόρισλαβ Στόϊτσεφ. Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ομάδας μας και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ