ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τέλος ο Σουμπίνιο από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Σουμπίνιο από τον Ατρόμητο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η δεύτερη θητεία του Σουμπίνιο στον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Περιστερίου.

Από τα συμβόλαια που έληγαν στον Ατρόμητο ήταν αυτό του Σουμπίνιο. Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν πως ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν θα παραμείνει τη νέα σεζόν στους "κυανόλευκους".

Ο 30χρονος επιτελικός μέσος έπαιξε σε δέκα παιχνίδια της ομάδας του Περιστερίου (8 στη Super League και 2 στο Κύπελλο) και μπορεί να είχε διαρρεύσει προ ημερών ότι το συμβόλαιό του θα ανανεωνόταν, αλλά αυτό δεν συνέβη. Ο Ατρόμητος δεν μπήκε στη διαδικασία να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Μία από τις ομάδες που δεδομένα έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν είναι ο Λεβαδειακός.

Τις επόμενες μέρες, από εκεί και πέρα, θα γίνει το ραντεβού της διοίκησης με τον προπονητή Τραϊανό Δέλλα. Είναι κοινή η επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Αφού ξεκαθαρίσει το θέμα αυτό, θα κατατεθεί πρόταση ανανέωσης σε Εντουάρντο Μπρίτο και Νίκο Λαζαρίδη.

UPDATE: 18.34

Λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ του Sport24.gr ήρθε η επιβεβαίωση. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε: " Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστής Σουμπίνιο δεν θα είναι μαζί μας στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2016- 17. Στον ποδοσφαιριστή που ήρθε στην ομάδα μας τον περασμένο Ιανουάριο δεν κατατέθηκε πρόταση για επέκταση της συνεργασίας του. Τον ευχαριστούμε θερμά και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ