ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τέλος ο Οφρυδόπουλος, πήγε Παναχαϊκή

Τέλος ο Οφρυδόπουλος, πήγε Παναχαϊκή
Οφρυδόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, ο οποίος απάντησε θετικά στην πρόταση του Κώστα Κατσουράνη για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής στη Γ' Εθνική.

Την τεχνική ηγεσία της Παναχαϊκής ανέλαβε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος, αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε. Έτσι, αποφάσισε να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο, στον οποίο είχε το πόστο του προπονητή της Κ15. Η ΠΑΕ Ατρόμητος εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο. Ο προπονητής του Ατρόμητου U15, έχοντας την σύμφωνη γνώμη της ομάδας μας, δέχθηκε πρόταση συνεργασίας από την Παναχαϊκή στην οποία αποφάσισε να απαντήσει καταφατικά. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα και τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία".

Μιλώντας στο atromitosfc.gr ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δήλωσε τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιώργο Σπανό, τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή υποδομών Τόλη Αποστόλου και τον αρχιπροπονητή Γιώργο Κορακάκη για τη μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εντάξουν στην οικογένεια του Ατρόμητου αλλά και για την άποψη που έχουν για εμένα τόσο ως άνθρωπο όσο και ως προπονητή

Το ποδόσφαιρο πολλές φορές έχει απρόοπτα και διλήμματα. Δουλέψαμε σε υψηλό επίπεδο για ένα ολόκληρο χρόνο με τα παιδιά και φάνηκε ότι όταν δουλεύουμε υπάρχει πάντα ανταμοιβή για όλους.

Ελπίζω να έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στο δημιούργημα που ονομάζεται «Τμήμα Υποδομών της ΠΑΕ Ατρόμητος» το οποίο βλέπει και μαθαίνει όλη η Ελλάδα ότι είναι υψηλών προδιαγραφών. Παράδειγμα αποτελεί η επάνδρωση πολλών ταλαντούχων παικτών από την Κ20 στην επαγγελματική ομάδα, η συμμετοχή της Κ17 στο FinalFour, η κατάκτηση του Elite Neon Cup από την Κ15.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές. Έκανα αρκετούς φίλους και μερικά «ευχαριστώ» θέλω να τα απευθύνω προσωπικά. Είμαι πολύ σίγουρος ότι έχουμε να δούμε ακόμη περισσότερα με τη σοβαρή δουλειά που γίνεται στον Ατρόμητο. Εις το επανιδείν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ