ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τέλος Επστάιν και Μάντζιος από τον Ατρόμητο

Τέλος Επστάιν και Μάντζιος από τον Ατρόμητο
Μάντζιος INTIME SPORTS

Παρελθόν από τον Ατρόμητο αποτελούν οι Μάντζιος και Επστάιν. Τις επόμενες ημέρες θα λυθούν τα συμβόλαια τους.

Ο Γιώργος Σπανός είχε προειδοποιήσει τους παίκτες ότι θα λυθούν τα συμβόλαια τους πριν την λήξη της σεζόν αν η απόδοση τους δεν είναι αυτή που πρέπει. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έκανε πράξη τις απειλές τους καθώς ο Ντένις Επστάιν και ο Βαγγέλης Μάντζιος, αποτελούν παρελθόν από τον σύλλογο.

Οι δύο παίκτες δεν προπονήθηκαν την Δευτέρα (8/4) στην πρώτη του Γιώργου Παράσχου στην ομάδα.

Ο Ντένις Επστάιν βρισκόταν εδώ και καιρό σε δυσμένεια καθώς δεν είχε πείσει με την απόδοσή του. Ο Μάντζιος ήρθε τον Ιανουάριο κατόπιν εισήγησης του Αναστόπουλου. Στον Ελληνα στράικερ χρέωσαν νωχελικότητα στο τρόπο παιχνιδιού του.

" Είναι ώρα για πράξεις από όλους μας. Όπως βλέπετε σήμερα είμαστε λιγότεροι κατά δύο άτομα, που δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα. Φροντίστε από εδώ και πέρα να μιλήσετε μόνο στο γήπεδο, αλλιώς από την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε λιγότεροι", ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Σπανού στην προπόνηση της ομάδας.

Αντίθετα, ενωτικά ήταν τα λόγια του Γιώργου Παράσχου προς τους παίκτες: " Έχω δει παιχνίδια σας στο φετινό πρωτάθλημα και δεν ήταν καλή η ομάδα στα περισσότερα από αυτά. Πάμε να το αλλάξουμε αυτό. Έχουμε μπροστά μας δύο ματς για την κανονική περίοδο. Να είμαστε σοβαροί να μπούμε στα πλέι οφ και εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να αντιστρέψουμε το κλίμα".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ