ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τέλος από τον Ατρόμητο και οι Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης

Τέλος από τον Ατρόμητο και οι Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Αγγελόπουλος ενημέρωσε τους Παπαδόπουλο, Γκουγκούδη ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Δυο ακόμα αποχωρήσεις στον Ατρόμητο ενόψει της νέας σεζόν καθώς οι Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης ειδοποιήθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο ότι δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν.

Ο 27χρονος γκολκίπερ, Νίκος Παπαδόπουλος, δεν είχε ούτε μια συμμετοχή φέτος στο πρωτάθλημα ενώ ο 28χρονος στόπερ έπαιξε μόλις σε ένα ματς στην διάρκεια της σεζόν.

Μετά απ' αυτές τις δυο αποχωρήσεις συνολικά από το φετινό ρόστερ του Ατρόμητου παρελθόν αποτελούν εννιά ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Λαζαρίδης, Μανιάτης, Γκορμπούνοφ, Παντελιάδης, Λε Ταλέκ, Κοντοές, Παπαδόπουλος, Γκουγκούδης και Μπρίτο.

Η σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου ανέφερε:

"Ο τερματοφύλακας Νίκος Παπαδόπουλος καθώς και ο αμυντικός Σπύρος Γκουγκούδης ενημερώθηκαν από τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ Ατρόμητος Γιάννη Αγγελόπουλο ότι δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του προπονητή Ρικάρντο Σα Πίντο εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι δύο ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο με την ομάδα μας μπορούν ως εκ τούτου να αναζητήσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ