ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Τελευταία στιγμή εκτός ο Γκαρσία στον Ατρόμητο

Τελευταία στιγμή εκτός ο Γκαρσία στον Ατρόμητο
Πίτου Γκαρσία INTIME SPORTS

Ο Πίτου Γκαρσία ένιωσε ενοχλήσεις στη τελευταία προπόνηση του Ατρόμητου και τελικά δεν ακολούθησε την αποστολή της ομάδας του Περιστερίου που ταξίδεψε στην Τρίπολη.

Χωρίς τον Πίτου Γκαρσία θα αγωνιστεί τελικά στην Τρίπολη ο Ατρόμητος καθώς στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του Περιστερίου ο μέσος της ομάδας ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί και να μείνει εκτός αποστολής ενόψει των επόμενων αγώνων. Έτσι η αποστολή του Τραϊανού Δέλλα αποτελείται από 19 ποδοσφαιριστές με τον νεαρό τεχνικό να μην παίρνει κάποιον άλλο παίκτη στη θέση του Πίτου Γκαρσία.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης». Οι παίκτες γευμάτισαν στο εστιατόριο του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια αναχώρησαν με προορισμό την πρωτεύουσα της Τρίπολης.

Από την αποστολή που είχε επιλεγεί χθες αποκλείστηκε ο Πίτου Γκαρσία οποίος ένιωσε μικρές ενοχλήσεις στην επιγονατίδα και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί εν όψει των επόμενων παιχνιδιών.

Έτσι στην Τρίπολη ταξίδεψαν 19 ποδοσφαιριστές που είναι οι:Γκορμπούνοφ, Μπάρκας,Κούρος, Μπίτολο, Μπ. Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Μπαστακός, Νάτσος, Λημνιός, Γοδόι, Μπάλλας, Στόιτσεφ, Μπρίτο, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Παπασπύρος".

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ