ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

"Τελειώνει" του Ματέι στην Γκεντσλέρμπιρλιγί

"Τελειώνει" του Ματέι στην Γκεντσλέρμπιρλιγί
Ματέι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Τουρκία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κοσμίν Ματέι. Ο Ρουμάνος είναι κοντά στην πώληση από τον Ατρόμητο στην Γκεντσλέρμπιρλιγί, της οποίας η πρόταση στην ομάδα του Περιστερίου έγινε αποδεκτή.

Παρελθόν θα αποτελέσει εκτός απρόοπτου για τον Ατρόμητο ο Κοσμίν Ματέι. Ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται να αποκτηθεί από την Γκεντσλέρμπιρλιγί, η οποία κατέθεσε πρόταση στην ομάδα του Περιστερίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι των "κυανόλευκων" θα την κάνουν αποδεκτή, αν δεν έχει ήδη γίνει αυτό.

Έτσι, έπειτα από ένα εξάμηνο στην ομάδα των δυτικών προαστίων, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής αποχαιρετά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τον Ατρόμητο πρόλαβε να καταγράψει 14 συμμετοχές και να σημειώσει 1 γκολ.

Λίγη ώρα αργότερα ο Ατρόμητος με ανακοίνωση ενημέρωσε για τις εξελίξεις αναφέροντας:

"Σε συμφωνία με την Γκεντσλερμπιρλιγκί (Σπορ Κουλουμπού) για τον Κοσμίν Ματέι προχώρησε ο Ατρόμητος.

Η τουρκική ομάδα γνωστοποίησε επίσημα το ενδιαφέρον της πριν από τρεις μέρες και χθες το βράδυ οι δύο πλευρές κατέληξαν ως προς τους όρους της παραχώρησης του Ρουμάνου ποδοσφαιριστή. Ο Ματέι έχοντας την άδεια της ομάδας μας, ήρθε με την σειρά του σε προφορική συμφωνία με την Γκεντσλερμπιρλιγκί και σήμερα το μεσημέρι αναχώρησε με προορισμό την Άγκυρα. Θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα, όπως αναμένεται, υπογράψει συμβόλαιο. Αυτομάτως θα ενεργοποιηθεί κι επίσημα η συμφωνία της ΠΑΕ Ατρόμητος με την Γκεντσλερμπιρλιγκί".

ACTION IMAGES: PHOTO CREDITS

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ